Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek bírnám? Bevállaljam?

Szerintetek bírnám? Bevállaljam?

Figyelt kérdés
Kollégista vagyok. Nehezen tudom kipihenni magam, és ez így nagyon nem jó. Gondolkodtam rajtam hogy bejárós leszek. Kb. 4kor kellene kelnem, fél óra míg beérek "A"ból a "B" helyre, "B"helyen át kell szállnom, és szintén fél óra míg beérek a "C" helyre, a koliba. És kb 5kor érnék haza, akkor lennék bent a házba. Nem kell sokat tanulnom mert szakiskolába járok. Szerintetek bírnám?
2014. jan. 8. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
4-kor kelni, amikor van kollegium, szerintem tiszta hulyeseg. mitol nem tudod kipihenni magadat?
2014. jan. 8. 16:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert csak 6-7 órát tudok aludni és az nekem nagyon kevés.
2014. jan. 8. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod kipihenni magad akkor sem tudnád ha 4kor kelnél,ez hülyeség.
2014. jan. 8. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Még ha haza is mész, és már 8!órakor lefekszel akkor is csak 8 órát fogsz aludni,és valljuk be,hogy nem hiszem,hogy 20:00-kor már az álmaidat alusznád. Illetve 3 órát lennél otthon, ennyi időd lenne elmenni valahova,enni,gépezni,fürödni,tanulni szóval mindent csinálni. Én se látom értelmét,főleg,hogy inkább kevesebbet aludnál még ennél a 6-7 óránál is. Vagy hazaérsz és már 6kor aludnál?

Inkább a koliba feküdj le hamarabb aludni.

2014. jan. 8. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:

miért kellene 4kor kelned, ha csak 1 óra az út a suliba? Hánykor kezdődik a tanítás, 6-7 körül? :O

Nekem is egy óra az út, 7.40kor kezdődik az első óra, és 5.40kor kelek.

2014. jan. 8. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem maradj kolis, már jól leírták, kb semmi időd nem maradna magadra mert elvenné az utazás.

Egyébként a négyórai kelés járathiány vagy puszta készülődés miatt van?

2014. jan. 9. 00:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is kolis voltam kb. 3 hónapig, de utáltam, így eljöttem és bejárós lettem. Reggel 5:20kor kelek, délután 4-5körül érek haza. És én egy nagyon nehéz suliba járok, szerencsére kb. 2 óra alatt megtanulok. Péntekre nagyon kivagyok, de a kolitól számomra még így is jobban megéri. 2 éve vagyok bejárós :)

17L

2014. jan. 9. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!