Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha valakit a régi osztályában...

Ha valakit a régi osztályában is cseszegettek és miután elballagott, az új osztályban is cikizik, ő a hibás?

Figyelt kérdés

Általánosban sokáig csúfoltak a menőbbek, de úgy voltam vele, hogy nem feltétlenül az én hibám, mert legtöbbször tényleg ők jöttek oda csak úgy ok nélkül szivatni...Sőt, egyszer elment egy lány másik osztályba, mert őt is bántották és már nem bírta tovább, és amikor megtudták az osztály népszerűi, hogy átment a másik osztályba, az egyik csaj még mondta is, hogy -Akkor most mást kell piszkálnunk, ki legyen az?..

Viszont az új osztályban is utálnak, eleinte csak néhány gyerek szólogatott be, de egy idő után már egyre többen csinálták és már mindenki utál az osztályból...vagyis nem mindenki, de a 90%. Mér olyanok is, akikkel még életembe nem beszéltem egy szót se...És már próbáltam rájönni, hogy mit csinálok, amiért mindig engem szúrnak ki, de nem jövök rá...Jó, nem mondom, hogy tökéletes vagyok, de azért viszonylag normális vagyok. Még akik először kezdtek el cseszegetni, ők is amiatt tették, mert tetszett egy fiú az osztályból és rájöttek.

Mégis az én hibám lehet? Hogy deríthetném ki?

2013. dec. 29. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

en az osztalyunk elmebetegje vagyok :)

nem, igazabol nem de van olyan otarsam aki ezt gondolja rolam, van aki szimplan a testalkatom miatt utalkozik, van aki nyomoreknak gondol es van aki bunkonak. egyedul az utobbival ertek egyet

en se adtam nekik okot hogy ilyeneket gondoljanak rolam, legtobbjuk 5 percet se beszelt meg velem annak ellenere hogy mar masodik eve ebbe az osztalyba jarok

egyebkent nalunk az egesz suli ilyen, nyaljak egymas segget a hatuk mogott meg elhordjak egymast mindennek

egy igazan jo baratom sincs az osztalyban csak olyanok akikkel neha dumalok de a legjobb barataim az elozo osztalyombol vannak

szerintem nem velem van a baj, hanem veluk. csak szanni tudom oket amiert ilyenek, sajnalom oket hogy nem aldta meg oket az eg eleg izgalmas elettel ahhoz hogy ne velem kelljen foglalkozniuk

szerintem nem feltetlenul a te hibad, persze latnak benned valamit ami nem tetszik nekik, de oszinten, ismernek elegge ahhoz hogy igy kinyilvanithassak a velemenyuket rolad? nem vagyok biztos benne de szerintem nem.

2013. dec. 31. 12:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, a számból vetted ki a szót..Egyébként nálunk is ez megy, hogy szemtől szembe még puszipajtások, de ahogy hallótávolságon kívülre kerül valaki, már egyből kibeszélik...
2013. dec. 31. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!