Van két régi, hibás 1994 körül gyártott HDD-m. Mit csináljak velük?
Semmi bajod se lesz tőle.
Kb egy sört ér.
Egyiket tedd el emlékbe. Nem tudom mekkorák, de nemsokára már érdekesek lesznek, ha értékesek nem is.
Nekem például van 2 db 200 MB-os HDD-m! Nem elírás, valóban 200 Megabájt a kapacitásuk. Még valamikor a 80-as évek végén voltak berakva egy-egy 386-os processzorral működő gépbe, amin Windows 3.1 futott. És elfért rajtuk minden, a Word 6.0, a mentett fájlok.
Ma egy tucat jobb fotó több helyet foglal.
Amit szétkaptam az 178 megás Samsung volt, a másik egy 850 megás Seagate. Meghagyni a 85 megás 91-es gyártmányú WD Caviar-t gondoltam, bár az se jó, de annak valami olyan furcsa rezonáló hangja van, hogy kicsalja az éjjeli lepkét a rejtekhelyéről (tényleg, ahogy beindítottam, valahonnan előjött, és teljesen megbolondult, össze vissza cikázott a szobában, de nem tudtam elkapni. Másnap a konyhaablakban találtam meg holtan) Gyilkos kis vinyó :)
Amúgy van még egy 5,25-ös Quantum Bigfoot vinyóm is, az tökéletesen működik. 1,2 gigás asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!