Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom megvizsgálni...

Hogyan tudom megvizsgálni hogy hibás-e a lan portom?

Figyelt kérdés

Van egy asztali gép a netkapcsolat állandóan lassú,eltűnik,mgszakad stb stb. a szolgáltató azt mondja hogy jó a vonal. Hogyan tudom megvizsgálni hogy a gépen lan portja a ludas-e ebben a viselkedésben ?

Van erre konkrét hibakereső ?

Nem nagyon szeretném elvinni szervizbe a gépet :$

2013. szept. 24. 12:09
 1/3 Lajos54 ***** válasza:

Valami biztosan van, manapság már mindenre kitalálnak valamit, csak keresgélni kell.

De ha ez nem jön össze, próbálj szerezni kölcsönbe egy hálózati kártyát, próbáld ki azzal. Ha úgy sem jó, akkor nem nálad van a hiba, de ha azzal jó, egy ezres körüli áron vehetsz egy ilyen kártyát, berakod a gépedbe és azt használod. A jelenlegit meg akár le is tilthatod, ne dolgozzon feleslegesen.

Egyébként az illesztőprogram frissítésével már próbálkoztál?

2013. szept. 24. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha az asztali gépben integrált hálókártya van, akkor az egy suttyó, úgyhogy vszeg jobban jársz, ha veszel egy normálisat bele.
2013. szept. 24. 16:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen értem egyébként egy Asus m5a78l-m/usb3-as alaplapról van szó .

A netkapcsolat egy routeren keresztül két gépre van kapcsolva a router előtt van egy poe elektronika ami az áramot feladja a külső antennának. Na most ha rá van kötve a routerre és nincs net vagy szakadozik akkor a 2 pc-ből egyik gépen sincs ha szimplán rákötöm az enyémre akkor is szakadozik . Holnap megnézem simán a másik gépen hogy rákötve akadozik-e a net vagy elmegy-e .

2013. szept. 24. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!