Mit tegyek? Nem merek ráírni! :s L/17
Figyelt kérdés
Van egy srác a sulibanaki régóta tetszik.Gondoltam bejelölöm az még nem jelent semmit.Visszajelölt aztán egy darabig nem történt semmi.Nemrég kiírtam facere ilyen "like és megy,, szarságot :D belájkolta én megírtam neki és azt írta hogy megismerkedne velem.Kicsit beszélgettünk aztán ennyi.Lájkolta pár képem is,meg az egyik kiírásom de azóta semmi.Ez pár napja volt.Lehet hogy meggondolta és mégsem érdeklem vagy arra vár hogy most én írjak neki? :s2013. dec. 26. 15:03
11/13 A kérdező kommentje:
na figyu sztem nem ismered a korulmenyeimet hogy miert fekszem le koran meg h mikor kelek fel,mit csinalok egesz nap.egyaltalan nem ismersz! ugyhogy csak ne itelkezz legyszives.a tobbi valaszolonak koszonom h idot szantak ram es biztattak :)
2013. dec. 27. 16:20
13/13 A kérdező kommentje:
de vicces :D
2013. dec. 28. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!