Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Nem merek ráírni!...

Mit tegyek? Nem merek ráírni! :s L/17

Figyelt kérdés
Van egy srác a sulibanaki régóta tetszik.Gondoltam bejelölöm az még nem jelent semmit.Visszajelölt aztán egy darabig nem történt semmi.Nemrég kiírtam facere ilyen "like és megy,, szarságot :D belájkolta én megírtam neki és azt írta hogy megismerkedne velem.Kicsit beszélgettünk aztán ennyi.Lájkolta pár képem is,meg az egyik kiírásom de azóta semmi.Ez pár napja volt.Lehet hogy meggondolta és mégsem érdeklem vagy arra vár hogy most én írjak neki? :s
2013. dec. 26. 15:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ráírhatsz nyugodtan, hülyeség ez a fiú nyomuljon, ha nem beszélget veled szívesen, úgyis észreveszed. Most témátok is van, a Karácsony, esetleg suliszünet, stb.
2013. dec. 26. 15:05
 2/13 anonim ***** válasza:

Irj ra nyugodta, lehet, hogy o meg azon nyavalyog, hogy merjen-e irni neked.

Valami altalanos dolgot irj, pl hello, boldog karacsonyt, remelem kellemesen telik a szunet.

2013. dec. 26. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki. az, h azt irta megismerkedne veled még jobban azt bizonyítja. + még like-olt is párat. <-- ezek azért már elég jelek. Most ő azt várja, h te is küldj valami jelet (pl. ráírsz), hogy tudja, hogy érdekled-e. sok sikert!
2013. dec. 26. 15:32
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) úgy döntöttem ráírok :D csak az a baj hogy elég ritkán van fent és nagyon nehéz lenne elcsípni :/ szerintetek gáz lenne úgy ráírni hogy nincs is fent? :s
2013. dec. 26. 15:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Kicsit erőltetett, ha akkor írsz rá amikor nincs fent
2013. dec. 26. 16:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok, szerintem is várj, amíg fent lesz. Mondjuk egyik haveromnak mindig ki van kapcsolva a chat, de abból, hogy kitesz egy zenét vagy hozzászól valamihez, tudom, hogy fent van :D
2013. dec. 26. 16:12
 7/13 A kérdező kommentje:
hát ez az,szerintem is gagyi lenne :/ de szinte alig van fent inkább ilyen 11, éjfél felé.most miatta maradjak fent olyan sokáig? :D
2013. dec. 26. 16:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Jaaaaaj ne tökölj már.:D

Légy közvetlen , nyitott :) A fiúk szeretik , ha egy csaj ilyen;)) Írj rá, az sem baj ha épp nincs fenn! Veszteni valód nincs:)

18L

2013. dec. 26. 17:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Írj neki! Én ha pasi lennék jó néven venném ha rám írnál :DD

Viccet félretéve ha esetleg ráírsz és nem jönne össze a dolog akkor sem történik semmi. Beszélgessetek kicsit nem muszáj chaten szerintem üzeneten is jó lesz. Aztán meg kitudja lehet hogy a végén annyira jól kijöttök hogy elhív valahova :D

2013. dec. 26. 18:06
 10/13 anonim ***** válasza:

17 éves vagy.

itt rinyálsz, mint egy 12 éves, aki most lett először szerelmes, hogy rá írj-e vagy ne.

És téli szünetben, 17 éves létedre nem szoktál/nem akarsz fenn maradni éjfélig.

Mikor szoktál lefeküdni 8-kor, rögtön az estimese után?

Szerintem hagyd a fiút. Mindketten jobban jártok, de leginkább ő:)

2013. dec. 27. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!