Ti kiszolgáljátok a 11éves lányotokat?
7-8 éves korom óta ezeket egyedül csinálom, mert van egy húgom, öt kell körülugrálni, mert elkényeztették és magatehetetlen. Nem tud megmosakodni, normálisan enni, elpakolni maga után, tanulni, stb, stb. Egyébként ö 11/L. De úgy viselkedik, mint egy 3éves.
14/L
Nekem anya még most is megcsinálja a szendvicsemet, de csak mert reggel mindig rohanásban vagyok és nem érek rá szendvicset csinálni. A többit kb. 9-10 éves korom óta magamtól csinálom.
17/L
10 és 11,5 éves lányaim vannak.
Szendvicset akkor csinálok, ha épp az egész családnak meg magamnak is csinálok reggelit pl. a szendvicssütőben nagyüzemben gyártom. Akkor fölösleges, hogy külön csinálja meg mindenki. Amúgy teljesen egyedül készítik maguknak a szendvicset, reggelit. El is pakolnak maguk után szépen.
Ruhát nem készítek elő, ott van minden szépen összehajtva, kivasalva a szekrényében, max. annyit mondok, hogy aznap meleg van, ne vegyen hosszú ujjút, vagy épp vegyen, mert hűvös van. De hogy melyiket veszi ki, azt rábízom, csak akkor szólok közbe, ha bolondot csinálna magából. Pl. sportosat keveri az elegánssal nagyon röhejesen nézne ki.
Szobájukban sem rakok el semmit, kaptak játéktárolót, abba ők pakolnak el. Mielőtt kiporszívózok (ők is meg tudják csinálni, de én alaposabb vagyok, így váltogatjuk) elpakolnak maguktól.
Amiben segítenem kell, az hajmosáskor van, mert még nem tudják rendesen kiöblíteni. A kicsinek fenékig érő haja van, ilyenkor gyorsan beszaladok amikor szólnak és én is öblítek rajta egyet.
Már nem vagyok 11 , de a szendvicseket anyum általában megcsinálja ha meg nem akkor ad pénz és veszek a büfében.
Másodikat nem csinálja de örülök is neki és a harmadikat se. Azt ,hogy az én szobámba rendet rakjon 8 éves korom óta utálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!