Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tudnám a pénzemet többszö...

Hogy tudnám a pénzemet többszörösíteni?

Figyelt kérdés

Jelenleg van 20.000 Ft-om. Tudom, hogy sokaknak nem tűnik túl sok pénznek, de én ebből hónapokig ellennék, tudnám belőle fedezni a kiadásaimat.

Most azonban elgondolkodtam, hogy be kéne fektetni ezt a pénzt, és még többet csinálni, de hogyan? Tudom, tudom, diákmunka, de arra most nincs időm suli mellett, csak alkalmikra szoktam menni, ha van, majd nyári szünetben fogok rendszeresen dolgozni. Addig is, hogyan kereshetnék egy kis pénzt a jelenlegi tőke befektetésével?

Lány vagyok amúgy.

2013. dec. 23. 11:37
 1/7 anonim válasza:
78%
hesoyam xDD
2013. dec. 23. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Én tippmixelnék, abból nem kell adózni.

Ha hajlandó vagy utánajárni meg adózni, akkor tőzsdézhetsz.

2013. dec. 23. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:

20.000-et nem hiszem, hogy be kéne fektetni; pár százalékos kamat van általában, ha 200 000-et fektetsz be, akkor se túl jó üzlet, bár van belőle valamennyi.

Szerencsejátékon lehet gyarapítani, no de kockázatos, és ráfügghetsz.

Dolgozni a legbiztosabb. Vagy szó szerint is többszörösítheted, de az nem túl kifizetődő, macerás olyan cuccot rárakni, ami csak UV-fénnyel látszódik, kivéve, ha nem klónozod. Élettelent pedig még nem lehet :D (illetve 1-2 részecskével lehetséges, ahogy a teleportálás is, de apró tárgyakat is csak leghamarabb 50 év múlva tudunk majd)

2013. dec. 23. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Tippmix az jó tényleg.

Vagy csak simán lopj mellé.

2013. dec. 23. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Lepontoznak, mindig, amikor ezt tanácsolom, de én azt mondom, vaterán/apródon mindent el lehet adni.. Komolyan, régi zoknikat eladogattam 100 Ft-ért darabját, egy hirdetésben volt 20 darab, és akkor 2000 Ft, egyben megvette valaki...:) (Ilyen kis gyerekzoknik voltak, hát 15 évesen mit kezdjek velük?:) )

Én ilyesmiből egészítem ki a zsebpénzem - sok a felesleges kacat itthon, amit elpasszolgatok.

2013. dec. 23. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél valamit Vaterán, és passzold el drágábban. Egy idő után lesz annyi nyereséged, hogy 2 cuccot is tudj venni, és azokat el tudd adni.

Itt adózol, lassú, de van nyereséged.

Egyébként mindenki tudja, hogy a drogban, a krvákban, és a fegyverekben van a pénz. :D

2013. dec. 23. 22:05
 7/7 anonim válasza:
Tarmessz marihónajját! Jó biznisz!
2013. dec. 28. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!