Ebayen visszakapom a pénzemet, ha 60 ezer forintos Lenovo mobiltelefon helyett egy pár ezer forintos "nagymama" mobilt küldtek?
Nyitottam dispute-ot, de az eladó még nem válaszolt...
szerencsére mint mindig csináltam a kibontásról videót, és be is linkeltem a vitába
És mi van ha eladó váltig állítani fogja, hogy ő Lenovo-t adta fel...
Még nyugodt vagyok egyenlőre...
Hát ilyen nincs !
Akkor ennyi erővel bárki rendelhetne egy laptopot és a laptop helyett két darab deszka lenne benne?
Az eladonak 72 orat kell hagyni hogy valaszoljon. Ha nem valaszol, vagy nem vagy megelegedve a valaszaval, akkor feljebbviszed az ugyet (escalate).
Nyugi, a penzt vissza kapod, foleg, hogy videoval tudod bizonyitani.
Az elso valaszolo meg inkabb foglalkozzon valami massal...
Az eBay fele "escalate" az ugy es ne a Paypal!
hali!
Köszi a bíztatást. Az eladó NEM hajlandó válaszolni. Ő biztosan nem adja vissza a pénzt már...
Ebayben bízok, igaz, még nem tudom átalakítani az ügyet követeléssé... 18 Nov, 2013 at 13:31 lett nyitva elméletileg 26.-n tudom átalakítani.
Majd kiderül.
Válszolt, nem adja vissza a pénzt, ő biztos benne hogy mit küldött...
Vicces.
akkor várás van a claim-ra...
hali igen kedden lehet claimolni.
Az eladó 1 fillért nem hajlandó visszaadni miszerint van több száz elégedett vásárlója meg biztos azt küldte amit kell... kíváncsi leszek az eredményre.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!