Tinik! Mi a velenyetek Justin Bieberrol es Abraham Mateorol?
Filléres sztárok. Ékes példája mikor egy szimpatikus fiatal fiúval bármit el lehet adni. Bár JB néha olyan göncökbe jelenik meg hogy az tényleg az ember alatti ízléstelenség és a heveny hányinger határait súrolja.
lásd:
Gőzöm nincs, ki az a Mateo, Bieber pedig annyira érdekel engem mint én őt.
18/l
Bieberrel nem volt bajom, a zenéjét ki nem állhattam, de nem utáltam, viszont, amikor láttam képeket, hogy leköpi a rajongóit, az szerintem valami eszméletlenül undorító, szemét dolog. A zenéje is nagyon sablonos szerintem. Én inkább Téveszmét és X-Fusiont hallgatok, szóval nem is a stílusom ez a tömegzene. Persze azzal semmi gondomsincs, ha valaki ezt szereti, csak engem kíméljem meg tőle és az 1D-től is, bár azt még jobban elviselem, az egyik legjobb barátnőm nagy 1D-s.
A másik gyerekről meg nem hallottam még, de nem is akarok. Szerintem ki fog halni ez a JB ugyanúgy, mint pl a Jonas Brothers (heh, ez is JB xD ), aki viszont szerintem sose megy ki a divatból az Lady Gaga :) Mondjuk neki ehhez meg is vannak a módszerei, de a zenéje sem rossz.
Justin bírom, a zenéje jó, nincs vele bajom.:) És nem meleg, tudjátok, voltak barátnői.:))
Mateot nem ismerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!