Ti mit gondoltok erről? (tini öngyilkosság)
Egy 14 éves lány 2 éve skrizofrén paranoiában szenved. a szülei vállnak már azóta, az anya csalja az apát, a férfi tudta nélkül, ezmiatt a lányon csapódik minden. a szüleik evvel a betegséggel nem törődnek, a lány sorra járja a pszichiátriákat.
15 éves lett a lány, már harmadik éve beteg,kilátástalan.a lány öngyilkos lett. elítélnétek?
Öngyilkos lettél és most itt írsz? Most akkor hogy van ez?
Puszi: Az utolsó ;)
"15 éves lett a lány, már harmadik éve beteg,kilátástalan.a lány öngyilkos lett."
"drága utolsó. ÉN vagyok a lány"
Gondoldd már át te szerencsétlen. Azt se tudod mit írsz..
Na akkor hajrá! De tudod mit? Minek várnál 15 éves korodig? Ess túl rajta.
(Természetesen ezt nem gondolom komolyan. És te sem. Ha öngyilkos akarnál lenni, már megtetted volna, és nem a gyakorikerdesek.hu-ra írkálnál. Biztosan nem szeretnél az lenni.. Ne is legyél. Vannak nálad sokkal szerencsétlenebbül jártak is a világon.)
Ez bizony egy ördögi kör. 5 év eltelt azóta, és még mindig fiatal vagy. Találtál valami kiutat? Egy igaz szerelem sok mindenre jó gyógyír.
De csak akkor ehetsz igazán boldog a párkacsolatban is, ha önmagadat szereted. A szkizofrénia pedig pont olyan betegség, hogy abból ered, hogy az ember nem tudja önmagát elfogadni, ezért befelé fordul, extrém esetben elveszti a realitás érzékét, és már mindenben és mindenkiben ellenséget lát.
Mit értesz az alatt, hogy a lányon csapódik le minden? Anyád arra kötelez, hogy tartsd a szád apád előtt? Ez elég terhes dolog, főleg egy fiatal számára.
De azt jegyezd meg: te igen is értékes vagy, higgy Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!
Remélem, ezzel a levéllel még nem késtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!