Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire égő, ha egy 17/F...

Mennyire égő, ha egy 17/F nagyon béna a labdajátékokhoz?

Figyelt kérdés
Kosárlabda, röplabda ezeket csináltuk már az iskolában tornaórán, amik nem mentek. Lehet, hogy azért nem megy, mert a többiekkel nem vagyok túl jóba, kifejezetten rosszban vagyok velük, és ez hatással van a cselekedeteimre, de minden tornaórán csak leégetem magam, amikor valami labdajátékot csinálunk.
2013. dec. 16. 17:48
1 2
 1/12 II.Dartheon ***** válasza:
100%

Velem is ez volt, plusz még a foci is hozzá jött :D

Röpiben volt egy-két jó ütésem, de kb ki is merült ennyiben :)

Nos.. annyira nem égő, mindneki másban jó, lehet nekik pl fogalmuk sincs arról, amiben te penge vagy.

2013. dec. 16. 17:51
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Béna,szerencsétlen,lúzer vagy.Ez van!
2013. dec. 16. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Semmi, nem lehet mindenki jó benne. Na és az is hozzáad a bénázáshoz, hogy nem bírod a többieket. Igaz lány vagyok, de én mindig is utáltam a csapatjátékokat, hiába lehetnék jó pedig többől de egyáltalán nem motiválnak :) ez van.
2013. dec. 16. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, ilyen labdázós, rohangálós sztoriban én is béna vagyok.
2013. dec. 16. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is béna voltam. Ezen ne rágódj, biztos más is van az osztályban aki béna, csak nem figyeltél fel rá. Egyébként jövőre ballagsz, utána nem kell közéjük járnod, és tesiórát is te választhatsz ha esetleg továbbtanulsz. Kezdj el egy sportot amit szeretsz, abban egyre jobb és jobb leszel (pl futás), akkor senki nem fog a labdajátékokkal izélgetni.
2013. dec. 16. 18:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Nyugi,nem gáz!Nem kell mindenkinek megfelelni és mindenben jónak lenni,csak azért,mert hogy megfelelj!Ha nem ezért kötnek beléd,akkor majd találnak más indokot.

De amúgy nyugi,inkább most állítsd meg a dolgokat és ne zárkózz be,legyen egy ember,akivel teljesen jóban vagy és megbízol benne.Ez az ember lehet akár külsős,akár osztálytárs.Vagy akár egy netes személy,aki véletlenül sem tud ártani neked!

18/L

2013. dec. 16. 21:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is mindig bénáztam , persze volt egy két dolog ami egész jól ment pl futás , talajtorna ,de a legtöbb alkalommal beégettem magam ha olyan volt feladat. Ez van le kell sz*rni nem lehet mindenki mindenben jó.

19/F

2013. dec. 18. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Semennyire. Jó nem lehet mindenben az ember, és rengeteg dolog létezik a világon, amiben mérhetjük ügyességünket, vagy akár más képességünket, így evidens hogy valaki biztos rossz valamiben, de jó is valamiben. Ettől nem vagy szerencsétlen lúzer, csak ne menj kosarasnak.

Én sem vagyok amúgy jó a labdajátékokban, hogyha arra gondolsz, hogy ez égő a haverok és a csajok előtt, hát... akkor sem mondanám, bár nem lenne hátrány ha ügyesen fociznál, de az erő akkor már sokkal többet számít, vagy a harcművészeti tudás.

2013. dec. 19. 00:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Én ugyan csaj vagyok, (imédom a focit kosarat meg csomó sportot nézni követni(focihoz értek is) de nagyon kétballábas vagyok, meg minden ilyen labdajátékhoz. Ez van:D
2013. dec. 19. 16:43
 10/12 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok

Megnyugtatlak, én majdnem minden tornaóra alkalmával összetöröm magam. Ebből arra lehet következtetni, hogy a tornaóra és Én egy kalap alatt nem férünk meg.

Most is tornaórai bokatörésemből lábadozom, de a gipsz legalább lekerült.

2013. dec. 19. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!