Ugye nem csak én vagyok ilyen "béna"?
Megvettem a meningitec oltást,bejöttünk és totál elfelejtettem hűtőbe tenni,nem is értem miért,ilyen még nem fordult elő...most vehetek másikat a figyelmetlenségem miatt:((kb 4 órát volt szobahőmérsékleten...
Általában nem felejtem el a dolgokat,meg felírom, de most úgy zavar,hogy lehettem ennyire szétszórt:(
Van egy tudóscsoport, aki a mindennapi tévhitekkel foglalkozik. Mindennapos dolgokat vizsgálnak, de mégis hatalmas szerepük van.
Ők mondták, hogy a tojást ha hűtőbe tesszük, egy nappal nem fogja tovább bírni, mint szobahőmérsékleten.
Sok embernek a száraz hűvös hely egyenesen arányos a hűtővel.
Tehát szerintem semmit nem számít az a 4 óra.
Sok mindent mindenki hűtőben tart, de sokszor semmi jelentősége.
De ha nem volt drága, akkor inkább vegyél egy másikat.
Gyógyszerész asszisztensként azt mondom hogy ha nem 28-30 °c fok nál tároltad ( azaz radiátor,sütő mellett ..stb)
A 4 óra alatt baja nem lesz
A szállító autónk sem hűtött,sima raktérrel rendelkezik,pedig aztán ő is mire az összes előttünk lévő falut kiszolgálja eltelik pár óra
de amúgy túlparáztam a dolgot?Ti fel sem hívtátok volna a dokit?
Megvettem kb délben,akkor hazajöttünk,4kor indultunk a gyerekekkel vásárolni(gyalog,szóval akkor már megint hidegben volt)és a vásárlás végén vettem észre a táskámban,mikor vettem elő a tárcám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!