Alap, hogy minden srác béna először? Vagy ez ugye kortól is függ, h hány évesen van az első? SRÁCOK, írjatok, ha a párotok csak utólag tudta, meg h szüzek voltatok, ÉS NEM igazán vette észre!
Mindenki béna elöször! Van aki kevésbé, van aki jobban. Az, hogy a lány észre veszi-e vagy sem az a lányon is múlik hiszen van aki első alkalommal is ügyesebb mint más gyakorlattal.
35/F
Szia! Én lány vagyok (25), de volt amikor csak utólag vettem észre, hogy a srácnak az első volt, mert utána nagyon boldog volt és elmesélte végül miért ugrik ki a bőréből az élménytől :)) aranyos volt. De előtte attól nem vettem észre, hogy valahogy lassú, nem kapkodó, magabiztos és határozott mozdulatai voltak. Végig suttogott a fülembe apró bókokat, és hogy hunyjam le a szemem... és igazából bennem fel sem merült ettől, hogy fogalma sincs hogy mit csinál, nem figyeltem rá, mert annyira "eladta' a magabiztosságát :)))
Neked is sok szerencsét! :) Nem lesz semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!