Ugye nem csak én vagyok ilyen "béna"?
Megvettem a meningitec oltást,bejöttünk és totál elfelejtettem hűtőbe tenni,nem is értem miért,ilyen még nem fordult elő...most vehetek másikat a figyelmetlenségem miatt:((kb 4 órát volt szobahőmérsékleten...
Általában nem felejtem el a dolgokat,meg felírom, de most úgy zavar,hogy lehettem ennyire szétszórt:(
Persze hogy vannak.Sőt...
A férjem már kitudja mikor vett paprikát, mivel nem voltam itthon, berakta zacskóstól a spejzbe. Mire haza értem el is felejtette mondani.Pici a spejzem az ajtóból benyúlva elérek mindent, és már csukott szemmel is tudom mi hol van, így ha onnan kell valami fel se kapcsolom a lámpát csak benyúlok, nem keresgélek.
2 hete hoztam pár deci bort apámtól, ezzel egyidejűleg elleptek a muslicák. Betudtam a bornak, de már az rég elfogyott, kitakarítottam az egész házat többször (kivéve a spejzet) de a muslicák csak nem tűntek el.
Tegnap elfelejtettem krumplit venni, de kellet a levesbe.Gondoltam körbenézek hátha valahol elgurulva van a spejzbe, hát krumpli nem volt de elfolyt paprika igen, meglett a muslica forrás.Szóval itt mindketten feledékenyek voltunk párom hogy nem szólt, én meg hogy a legalapvetőbb dolog hogy a spejzben keresem a muslica tanyát nem jutott eszembe.
De apróságok is vannak, van hogy a fiam szól rám hogy alsó gatyát is adjak rá, ne csak a nadrágot.Ma jöttünk ki az oviból, a kabátot felveszi egyedül de a zipzárat nem tudja felhúzni.Össze akasztottam neki, de azzal a lendülettel felhúzni elfelejtettem.Sőt arra jöttem haza hogy égnek a lámpák a házban, pedig mindig 3x megnézem hogy mindent lekapcsoltam-e.
Raktam már kakaóport a hűtőbe, és szalámit a szekrénybe.
Sőt pizsamába is mentem már el itthonról...
Ez mind a fáradtság, meg hogy az embernek 100 fele jár az agya.
lehet a gyógyszerész asszisztens jobban tudja,de én csak annyit tudok hozzáfűzni,h mi a gyógyszertárban kaptunk mellé jégakkut is,mikor elfelejtettünk vinni..(10 percre az orvosi rendelőtől)Én vennék újat.
amúgy igen,én is tudok még szétszórtabb is lenni:)
köszönöm a válaszokat!Biztos veszek másikat,mert a dokink már körbetelefonált ez ügyben,én meg megbízom benne!
És köszi,hogy megnyugtattatok,főleg kedves 11-es:)
Nekem is általában 100fele áll az agyam...:)
Jól teszed, hogy megbízol az orvosban, én is így tennék.
De ez tényleg furcsa, mikor mi mentünk oltásra, akkor is eltelt néhány óra, amíg nem volt hűtve az oltás. Kb 45 perc volt, mire odaértünk az orvoshoz, ott várnunk kellett, és az oltás előtt még a védőnő megnézte a babát, beszélgettünk, a gyerekorvos is megvizsgálta, és csak utána kapta meg az oltást. És akkor még elég meleg is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!