Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért lehet az, hogy egyes...

Miért lehet az, hogy egyes iskolatársaim nem válaszolnak facebookon az üzenetemre?

Figyelt kérdés

Nem vagyok facebook függő, nem ott élem az életemet, de néha írok pár iskolatársnak üzenetet, nem csak osztálytársaknak, más osztályokba járóknak is. De gyakran van, hogy valaki egy idő után, vagy egyből nem válaszol csak kiírja a Láttát. Aki meg válaszol mondjuk az is csak röviden, a lehető legtömörebben.

Miért utálhatnak ennyire engem az iskolatársaim, hogy nemhogy a valóságban, még facebookon is utálatosak velem?

2013. dec. 15. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha szemelyesen sem jossz ki veluk akkor miert gondolod h fb-n mas lenne? Attol meg te ugyanaz a szemely vagy. Nem akarlak bantani tenyleg. De a facebook nem ad uj szemelyiseget ha ott irsz valakinek. Ezt eloszor is szemelyesen kell kijavitanod aztan ha ez ment biztos barhol szivesen beszelnek majd veled. Az meg h miert nem kedvelnek azt mi nem tudhatjuk. Nem ismerunk teged ennyibol meg nem is fogunk megismerni.
2013. dec. 15. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Igaz, amit az első mond.

De amúgy attól, hogy kiírja a láttát, még az is lehet, hogy az illető épp nme ér rá válaszolni, vagy nincs kedve.

2013. dec. 15. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Írj olyanoknak akik kedvelnek.

Az első válaszoló jól írja, nem lesz más személyiséged a neten, itt is ugyanaz a az ember vagy.

Nem tudom mit vársz olyanoktól akikkel szemtől szemben sem tudsz elbeszélgetni, na meg miért pont facebookon nyomulsz olyanokra akik a valóságban is tesznek rád.

2013. dec. 15. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!