Miért lehet az hogy egy semmi vagyok az iskolatársaim szemében?
Kb. minden este ezen gondolkozok mit rontok el de egyszerűen nem tudok rájönni. Nem tettem én rosszat senkivel még, lehet amikor beszélgetnek csoportosan valami témáról amihez semmit nem tudok hozzászólni mert nem érdekel, akkor nem megyek oda, de kettesben miért nem beszélgethetek velük?
15/F
Lécci ne ved zokon de komolyan.Hogy tanulsz?Hogy nézel ki,Mennyire vagy nyitott?
Nem lehet hogy ezek egyike a baj?
Bár tom gyakran van hogy nem, én is kilencedikes vok először velem se álltak nagyon szóba pedig a kérdések mindegyikére kedvező választ tok adni de még se.Levegő voltam tuccat lányok pedig iszonyú népszerűek voltak. Kiborultam majd össze szedtem magam kerestem a társaságukat beszélgetem ismerkedtem még ha sokan nem is fogadták jól. De bejött :) mostanra ott vok hogy mindenkivel eltok beszélgetni hosszabb időn keresztül és barátnőim barátaim vannak:)
Nem tudom nem látlak:)
Internet hátránya:)
Szegény.. :S Nagyon egyedül lehetsz. Ismerem az érzést.. Én még csak nyolcadikos vagyok és visszahúzódó vagyok.. Van egy két barátnőm ,de nem az igaziak ,mert nem tudok megnyílni előttük.
Szerintem az a bajuk veled,hogy nem vagy elég menő. Tudod menő= úú de jó pasi vagyok és ezt mindenki látja , fuhh de jó vagyok porig aláztam 100 embert egy nap alatt.. Esetleg zavarja őket,hogy nem vagy túl beszédes. Nem veled van a baj,hanem velük. Próbálj rákérdezni,hogy mégis mi bajuk van veled..
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!