Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti is külföldre...

Kamaszok, ti is külföldre szeretnétek menni, miután befejezitek a tanulást?

Figyelt kérdés

2013. dec. 11. 18:17
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
87%
Miért is szemétdomb?
2013. dec. 13. 20:44
 32/52 anonim ***** válasza:

Érettségitől függ, és attól, vajon felvesznek-e arra az egyetemre, ahova szeretnék menni.

Ha nem vesznek fel sehova, akkor biztosan kimennék pár évre külföldre. Pénzt keresnék, élnék.

Ha itthon minden klappolna, akkor nem hiszem hogy kimennék. Valahogy túl idegen lenne számomra.. Véglegesen nem biztos, hogy ki tudnék költözni külföldre.

Imádom a gulyáslevest, a csirkepaprikást és a palacsintát. A történelmünket, a kulturánkat és a nevezettességeinket. Kötődöm ehhez az országhoz. :)

Tanulni, tapasztalatokat szerezni, na meg pénzt, biztosan kimennék.. Pár hónapra vagy évre. De biztos hazahúzna a szivem. :)

2013. dec. 14. 12:09
 33/52 anonim ***** válasza:

jó lenne :) én szívesen bejárnám a világot

"Miért is szemétdomb?" mert mindenki mindenhol szemetel, a helyet hogy a kukába dobná ki, hogy rohadnának meg :D

19/F

2013. dec. 14. 22:27
 34/52 anonim ***** válasza:
A tapasztalataim beszélnek belőlem, azért szemétdomb. Az elsődleges problémám az emberek, első sorban a cigányok, akik az általános iskola teljes 8 évében csak csesztettek, de még gimi elején is. Itt senki sem ért meg, senki sem tolerál, de amikor külföldön voltam, mindenki sokkal kedvesebb volt velem, és nem voltak ennyire előítéletesek. Itt az emberek ellenségesek, irigyek, leszólják a saját hazájukból származó sikereket elért, vagy csak simán ismertebb embereket (pl. ByeAlex, Palvin B.), nem tudnak mást, csak mocskolódni. Pénzünk nincs, mert csődbe mentünk és egyszerűen képtelenek vagyunk kilépni ebből a hullámvölgyből (a család). Annyi buta ember van itt, hogy az már idegesít, elavult eszközök, szar utak, idióta tanárok, kevés pénz, és a szemétdombot szó szerint is érthetjük: rengeteg szemét.. Ezért akarok elmenni innen, akár végleg is.
2013. dec. 15. 11:23
 35/52 anonim ***** válasza:
37%

Neee.... Kislány, ne nevettess :D 17 éved meg a nagy tapasztalatod...

Csesztetés: sajnálom, hogy nem tudod megvédeni magad

Buta ember, és hülye tanár: persze...csak TE vagy az egyetlen okos és senki más... a tanár meg menjen a francba mert megpróbál tanítani mi?

2013. dec. 15. 11:50
 36/52 anonim ***** válasza:

# 35

Ha lenne olyan tanár általánosban, aki tanít is valamit...:/

Nálunk kb délelőtti napközi volt 4 évig, a tanár meg motyogott magában... Nem is csoda, az osztályból 3-an mentünk rendes gimibe, a többiek azok alig tudtak írni felvételire...

Na persze 17 évesen nem lehet a másik válaszolónak nagy tapasztalata. Én ezt mondom, hogy külső nyomásra megyek el itthonról. Ebbe nem köthetsz bele, egyszerűen mindenki azt mondja takarodjak, és én nem fogok itthon élni egy olyan családban, ahol mindenki külföldre akar küldeni...

2013. dec. 15. 12:42
 37/52 anonim ***** válasza:
#35 Bocs, 17 vagyok, ez azt jelenti, hogy csak maradjak kussban, és tűrjek mindent, mert még csak egy 17 éves kis taknyos vagyok, nekem nincs jogom leírni a véleményem... Sőt, egyáltalán jogaim sincsenek, mert még csak 17 vagyok. Gratulálok! Pontosan az ilyen emberek miatt akarom itthagyni ezt a kócerájt. Utálok itt mindenkit.
2013. dec. 15. 12:50
 38/52 anonim ***** válasza:
Ja, és nem tudom megvédeni magam, persze. Hiába vagy idősebb, fogalmad sincs semmiről, úgy tűnik.
2013. dec. 15. 12:53
 39/52 anonim ***** válasza:
0%

# 37

Külföldön sokkal jobb, ott mondjuk csak 14 éves korodig szarnak le.

Hacsak nem mész el Afrikáig nem találsz olyan kultúrát, ahol nem szarják le, amit a gyerek mond, vagy ami a véleménye. (Ott vannak olyan népek, akiknél amit a gyerek mond az kincs, és figyelnek rá, sőt, ha mondani kezd valamit egyből mindenki elcsendesül és rá figyel! Na, de ez csak ott van, szóval erről ennyit, ez nem csak az országban van hanem úgy Európában+Amerikában. Ázsiában meg a felnőttek véleménye se érdekel senkit, mert droidok.)

2013. dec. 15. 12:54
 40/52 anonim ***** válasza:

Kezdem ezt már megszokni. Attól, hogy még nem vagyok felnőtt, kb. semmibe vesznek néhány helyen, pl. tavaly nyáron voltam dolgozni. Dolgoztak ott idősebbek is, huszon-x évesek. Hogy ott mekkora különbségek voltak bánásmód terén.. Én csak egy 16 éves kis p*cs voltam a szemükben, olyan lekezelően beszéltek velem/velünk, mint a kutyákkal. :D De ez nem csak ott volt így. Nem túl kellemes dolog. :D

Én már azt gondolom, hogy külföld lenne a legjobb. Ott sokkal jobban megbecsülik a munkát, amit végzek, minden ismerősöm, aki külföldön dolgozott/dolgozik, ezt mondta tapasztalatként. Itt meg mi van? Le merem írni a véleményem, és már le is vagyok oltva. Nyomorult egy népség ez.

2013. dec. 15. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!