Kamaszok, ti is külföldre szeretnétek menni, miután befejezitek a tanulást?
Érettségitől függ, és attól, vajon felvesznek-e arra az egyetemre, ahova szeretnék menni.
Ha nem vesznek fel sehova, akkor biztosan kimennék pár évre külföldre. Pénzt keresnék, élnék.
Ha itthon minden klappolna, akkor nem hiszem hogy kimennék. Valahogy túl idegen lenne számomra.. Véglegesen nem biztos, hogy ki tudnék költözni külföldre.
Imádom a gulyáslevest, a csirkepaprikást és a palacsintát. A történelmünket, a kulturánkat és a nevezettességeinket. Kötődöm ehhez az országhoz. :)
Tanulni, tapasztalatokat szerezni, na meg pénzt, biztosan kimennék.. Pár hónapra vagy évre. De biztos hazahúzna a szivem. :)
jó lenne :) én szívesen bejárnám a világot
"Miért is szemétdomb?" mert mindenki mindenhol szemetel, a helyet hogy a kukába dobná ki, hogy rohadnának meg :D
19/F
Neee.... Kislány, ne nevettess :D 17 éved meg a nagy tapasztalatod...
Csesztetés: sajnálom, hogy nem tudod megvédeni magad
Buta ember, és hülye tanár: persze...csak TE vagy az egyetlen okos és senki más... a tanár meg menjen a francba mert megpróbál tanítani mi?
# 35
Ha lenne olyan tanár általánosban, aki tanít is valamit...:/
Nálunk kb délelőtti napközi volt 4 évig, a tanár meg motyogott magában... Nem is csoda, az osztályból 3-an mentünk rendes gimibe, a többiek azok alig tudtak írni felvételire...
Na persze 17 évesen nem lehet a másik válaszolónak nagy tapasztalata. Én ezt mondom, hogy külső nyomásra megyek el itthonról. Ebbe nem köthetsz bele, egyszerűen mindenki azt mondja takarodjak, és én nem fogok itthon élni egy olyan családban, ahol mindenki külföldre akar küldeni...
# 37
Külföldön sokkal jobb, ott mondjuk csak 14 éves korodig szarnak le.
Hacsak nem mész el Afrikáig nem találsz olyan kultúrát, ahol nem szarják le, amit a gyerek mond, vagy ami a véleménye. (Ott vannak olyan népek, akiknél amit a gyerek mond az kincs, és figyelnek rá, sőt, ha mondani kezd valamit egyből mindenki elcsendesül és rá figyel! Na, de ez csak ott van, szóval erről ennyit, ez nem csak az országban van hanem úgy Európában+Amerikában. Ázsiában meg a felnőttek véleménye se érdekel senkit, mert droidok.)
Kezdem ezt már megszokni. Attól, hogy még nem vagyok felnőtt, kb. semmibe vesznek néhány helyen, pl. tavaly nyáron voltam dolgozni. Dolgoztak ott idősebbek is, huszon-x évesek. Hogy ott mekkora különbségek voltak bánásmód terén.. Én csak egy 16 éves kis p*cs voltam a szemükben, olyan lekezelően beszéltek velem/velünk, mint a kutyákkal. :D De ez nem csak ott volt így. Nem túl kellemes dolog. :D
Én már azt gondolom, hogy külföld lenne a legjobb. Ott sokkal jobban megbecsülik a munkát, amit végzek, minden ismerősöm, aki külföldön dolgozott/dolgozik, ezt mondta tapasztalatként. Itt meg mi van? Le merem írni a véleményem, és már le is vagyok oltva. Nyomorult egy népség ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!