Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti is külföldre...

Kamaszok, ti is külföldre szeretnétek menni, miután befejezitek a tanulást?

Figyelt kérdés

2013. dec. 11. 18:17
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
84%
Senki nem marad az országban. :D
2013. dec. 11. 18:48
 12/52 anonim ***** válasza:
96%

Lehet lefogtok pontozni (sőt biztos),de ha lehet én maradnék. Dolgozni pár évre még kimennék,de kiköltözni nem szeretnék,maximum nagyon végső esetben. Most nyáron is kint voltam 3 hónapot dolgozni Angliában (York) meg a következő nyáron is megyek majd ki,de teljesen más volt az egész,mint ahogy azok mesélik milyen kint élni akik odakint élnek és hazalátogatnak. Ők valahogy teljesen máshogy mesélték el,egy szinte már-már tökéletes kis életet írtak le és hatalmas összegekről beszéltek (ami csak itthoniaknak hatalmas összeg..)

Meg tudom,hogy manapság furcsa,de én szeretem a nyelvemet,a hagyományainkat. Nem azt mondom,hogy ha minden cérna szakad én akkor is már csak azért is itthon maradok,mert ide születtem,ez a hazám,ide köt minden stb,de ha tehetem igen szeretnék itthon maradni:)

Az más téma,hogy dolgozni,nyelvet tanulni,tanulni kimennék-e külföldre. Ennek nem vagyok ellene,de életem végéig kiköltözni valahova nem szeretnék. Még így se,hogy ilyen helyzetben vagyunk,ahogy vagyunk,ebbe most nem megyek bele.

17l

És te kérdező?

2013. dec. 11. 18:55
 13/52 anonim ***** válasza:
31%

18:32 vagyok. Gépész szakon vagyok és Németországba szeretnék majd menni.

#12: 3 hónap nem sok. Minden kezdet nehéz, de ha valaki évekig van kint az már nem akar hazajönni.

Én is szeretem a nyelvünket, legfőképp a magyaros ételeinket de ebből nem fogok megélni.

2013. dec. 11. 19:05
 14/52 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Külföldön sincs kolbászból a kerítés...
2013. dec. 11. 19:06
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Én maradni szeretnék.
2013. dec. 11. 19:09
 16/52 anonim ***** válasza:
57%
En, ha minden a terv szerint megy, mar az egyetemet is kulfoldon fogom elvegezni, a 12 osztalyt itt vegzem el, utana irany USA. (ezek nem egyszeru almok, nagynenimek kint elnek, mar 3x voltam kint, es ott tervezem a jovomet leelni)
2013. dec. 11. 19:25
 17/52 anonim ***** válasza:
22%

Igazából van pár magyar suli, ahova szeretnék járni, és még nem döntöttem...

Egyébként már most kiköltöznék szüleimmel, de nem tudom itt hagyni a barátaimat. (Szüleim ki akarnak menni mindenáron.)

Mondjuk külföldön se sokkal vagyok előrébb... Vagyis ott is meg van az ottani helyzet szennye, és ami ebben az országban zavar ott is zavarna, csak nem csinálnák annyira pofátlanul.

Ha kimegyek, nem azért, mert jobb a megélhetés, hanem mert szutyok szar emberek kezében van az ország, a hatalom, és a pénz. Az újgazdagok nem olyanok, mint az arisztokrácia, hogy iskolákat csinálnak... Sőt, ami van iskola is eladják a zsidóknak, amit tudnak. Amíg ilyen a felfogás itt, addig én nem akarok itt élni. A legutolsó a pénz, amiért kimennék. (a közszolgáltatások is imponálnak, de mondom: nem az életszínvonal az, ami külföldre vonz...)

15/F

2013. dec. 11. 19:45
 18/52 Frigg ***** válasza:
100%

Én már az USA-ban élek. Nekem is régi nagy álmom volt, de valóban, itt sem tökéletes és egyszerű minden. Nem úgy van már, mint 10-20 éve. Persze imádok itt lenni, de elég sok év kell még ahhoz, hogy egyenesbe jöjjek.

23/N

2013. dec. 11. 20:08
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 15-16 éves voltam, meg voltam huzatva, hogy éncsakazértiskülföldre megyek.

Aztán változtak a terveim, az elképzeléseim. Én itthon akarok karriert csinálni, egy olyan területen, amit nem tudok külföldre vinni. 19 vagyok.

2013. dec. 11. 20:12
 20/52 anonim ***** válasza:
23%

Naná. Egészégügyet fejezek középet, vagy fizioterapeutát vagy nevelönöit, és középsuli után rögtön húzok Németországba vagy Angliába, egyenes úton, AZONNAL. Már egyetemre is ott akarok járni, és mindenféleképp pszichológiára megyek!

13/L

2013. dec. 11. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!