Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti hogy emlékeztek...

Kamaszok, ti hogy emlékeztek vissza az elsős-másodikos éveitekre?

Figyelt kérdés

Emlékszel az első sulis napodra? Miket csináltál szabadidődben?

Én emlékszem, hogy megtaláltam az István a király lemezt, és mivel nekünk nem volt lemezlejátszónk, apának a szomszédságból kellett kerítenie, mert annyit kérleltem. :D Sokszor arra táncoltam, és énekeltem. Sokat barbiztam, volt kb 20 barbim. :D Kifestettem őket, fésültem, kimostam a hajukat. Sokat lovagoltam, a barátaimhoz is sokszor mentem, ott mesét néztünk. Sokat voltunk kint, telenként hóembert építettünk, szánkóztunk, akkor még sok hó volt. :D

Pedig nemrég voltam elsős, 2007-ben... Mennyit változott a világ, pont most beszéltem egyik osztálytársammal erről a témáról. Mondta, hogy a 8 éves tesója a barátaival már csak gépezik, ha átmennek egymáshoz, meg facebookoznak, mert az egyik kölyök csinált magának, és akkor már a többinek is kell! Sajnos romlik a világ...

Visszatérve a kérdésre, még annyi hogy ti miket csináltatok a barátaitokkal? Visszahúzódóbb, vagy inkább nagyszájú gyerekek voltatok?

Légyszi kort és nemet is írjatok. :)

13/L

2013. dec. 1. 09:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

Homályos emlékképek. Az első napomon találkoztam egy lánnyal, aki a mai napig legjobb barátnőm. Arra emlékszem, hogy az udvaron szaladgáltunk, koreográfiákat adtunk elő, bogarakat gyűjtöttünk, ilyesmi. :) Visszahúzódóbb voltam.

Otthon babáztam, átmentem a szomszédba játszani(volt, mikor a pocsolyában ugráltunk), tesómmal labdáztunk, néztem a Jetixet.

15/l

2013. dec. 1. 22:20
 22/26 anonim ***** válasza:

Nekem egy pillanat nagyon megmaradt.

Megálltam az osztályterem előtt és végignéztem a folyosón, közben ezt gondoltam: Jézusom 8 év? Annyi ami óta élek? Ennyi időn át ide kell járnom? Nekem ez már ma unalmas.

Tényleg nagyon elborzadtam.

15/f

2013. dec. 1. 23:14
 23/26 anonim ***** válasza:

Én bementem,és szinte mindenkivel összebarátkoztam,ma már egy jobb suliba járok,mert ott dögunalom volt minden...

Én annyit Barbiztam...xD Meg van ez a Polly meg a Pet Shop's(?) és ezekkel is...Fúú,de imádtam:D

Én igazándiból visszahúzódó voltam,ez javult,már jobban tudok beszélni idegenekkel,és a barátkozás is jobban megy:))

13/L

2013. dec. 2. 16:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekem első nap elszakadt a szájbab*szott táskám, első nap sírtam XD és a tanárnő egy csicska volt 4 évig szopja ki a tököm kb ennyi.
2013. dec. 2. 18:58
 25/26 anonim ***** válasza:
ja és 17/F
2013. dec. 2. 18:58
 26/26 anonim ***** válasza:

Fogócskáztunk, Star Wars-os kapálózást játszottunk. Mi akkor lézerkardozásnak hívtuk.

Órákon írni, olvasni tanultunk, színezgettünk, rajzoltunk, ilyesmik. Konkrétabb dolgokra nem emlékszek.

2013. dec. 4. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!