Kamaszok ti mit gondoltok az abortuszról? Kort és nemet is írjatok
Néhány esetben muszáj. Bár nem tartom jó dolognak.
Szerintem elég szánalmas amikor velem egyidősek vagy néhány évvel idősebbek lefekszenek valakivel nem védekeznek és mindenhol rinyálnak ,hogy terhesek. Az más kérdés hogy kiszakad a gumi az véletlen dolog árkivel megtörténhet de én ha még nem lennék 18 nem lenne keresetem vagy segítő családom ,akkor elvetetném még ha fájna is. Miért?
Mert nem tudnám eltartani. És valószínűleg nem lenne igazán jó élete. ... Egyébként biztosan irtóznék a gondolattól is ,hogy elvetessem ha terhes lennék , de lehet ,hogy be kellene látnom , hogy ezt kell tenni.
Viszont mivel nem vagyok terhes másként gondolkodok mint egy terhes lány akiből egy ilyen helyzeten kijönnek az anyai ösztönök.
A lényeg: Rossz dolog , de sok esetben nincs mit tenni.
Abszolút támogatom.
Egy gyereknek ideális körülmények kellenek, nem lehet, csak úgy a semmi szülni egy gyereket, vagy úgy, hogy nem várják, mert aztán a gyerek, és a szülő is megsínyli.
Úgy gondolom, hogy én elég sok esetben választanám inkább az abortuszt. Természetesen csak azért, mert becsúszott a baba, nem vetetném kell, ha fel tudnám nevelni. De sok esetben szerintem valóban a legmegfelelőbb döntés az abortusz.
A gondolatatol is rosszul vagyok. Gyakori nyugtatas, hogy a par hetes magzat nem erez fajdalmat, de mi erre a bizonyitek?
Az eutanazia nem legalis MO-n, de az abortusz igen?! vhol ebben is latok hibat.
En ugygondolom egy elet ertekesebb a penznel, ha semmikepp sem megoldhato hogy felneveld, add orokbe, egy kisbaba erkezeset pont azok tudjak a legjobban ertekelni, akiknek nem lehet!
Beteg baba eseteben mas a helyzet, de megis vannak szulok akik igy is vallaljak a picit... egy beteg pici is lehet boldog... de boldogga tenni nagy es nemes feladat, aki ebbe belevag annak respect:) 15/L
Soha nem csináltatnám meg. Nem ölném meg a bennem növő életet, soha!
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!