Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiskamasz fiúk anyukái, mit...

Kiskamasz fiúk anyukái, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Mikulás-napi buli, osztálytárs kihúzása, ajándék 1000 ft-ig... ismerős? :) Mégis minek örülne egy 11 éves fiú? Segítsetek, lányos anyuka vagyok :)
2013. nov. 28. 16:14
 1/10 anonim válasza:
100%
valamilyen kisautó és egy tábla csoki szerintem tökéletes lenne :) 14/L
2013. nov. 28. 16:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha már van ez a kérdés akkor én is érdeklődni szeretnék egyuttal ,hogy egy 15 , szinte 16 éves fiú minek örülne ,mert nálunk is Mikulásozás lesz... :) 14L és 9. osztály.

Amugy szerintem annak a fiunak kellene venni természetesen egy csokit, meg lehet szerintem valami fius ékszer is, pl. egy bőrkatkötő, vagy ha intelligensebb gyerek akkor kaphat egy neki való könyvet, Egy csoki Mikulást esetleg valami olyant amit esetleg szeret gyűjteni . De szerintem úgy is lehet ,hogy elmentek valahova vásárólni és megláttok egy kis érdekes dolgot és akkor azt megveszitek... Vagy lehet egy sál is... Az mindenhez megy és most szükség is van rá, divatos is...

2013. nov. 28. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig csomagot állítottunk össze. A minőségibb, de kisebb csokikból vettünk 5-6-ot, raktunk bele szaloncukrot, meg esetleg sós mogyorót. Ez úgy viszonylag kijött 1000-1500 forintból, és elég jó kis csomag volt. Ilyen korban még inkább az a lényeg a gyerekeknek, hogy mennyi csokit kap, és hogy mennyire van tele a csomag, nem az, hogy miket.
2013. nov. 28. 18:28
 4/10 A kérdező kommentje:
KÖszi mindenkinek! A kisautó szerintem ebben a korban már nem menő, nem? A könyv sajnos nem fér bele egy ezresbe... igen, csoki mindenképp lesz benne... még képlékeny a dolog, de köszi az ötleteket, mindenkinek ment a pacsi :)
2013. nov. 28. 18:50
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Most eléggé odavannak az ilyen számítógépes játékokért, úgyhogy akár arról szóló "kézikönyvet", vagy a játékból való figurákat is lehet venni.

Ha tényleg értelmesebb gyerek, akkor valami kártyajátékot (uno, solo, magyar kártya...stb.). Esetleg ha lehet tudni érdekli-e valamilyen sport, kinek szurkol, akkor ahhoz kapcsolatos dolgot. Ha végképp semmi sem megy lehet ilyan-olyan bolondos ajándékot adni neki, mint "pukipárna", vagy olyan kis zöld, nyúlós műtakony. Nagyon odavannak ezekért még a mindjárt 18 éves osztálytársaim is.. :)

2013. nov. 28. 20:32
 6/10 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon igazad van, az ilyen baromságokat nagyon szeretik... MIndig le vagyok döbbenve, hogy le vannak maradva agyban a lányokhoz képest :)

Na majd ezalapján nézek körbe a boltba, hátha...

Köszi!

2013. nov. 29. 06:47
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Megnézem amikor a lányod felfogja egy Bioshock Infinite féle játék történetét. :)

De általánosítsál, ez az.

Remélem a "lányok korábban érnek" elv alapján neveled a lányod, és 18 éves pasija lesz 14 éves korában. :)

2013. nov. 29. 16:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, kicsit jobb hangulatot neked mára :)
2013. nov. 30. 08:30
 9/10 A kérdező kommentje:

Tudod, az a baj, hogy alapvetően elbeszélünk egymás mellett, de én nagyon szívesen elmagyarázom, mire is gondolok, nem az én stílusom ez a betámadás.

Nyilván más a fizikai érés a lelkitől, és a kisautónak meg a számítógépes játéknak köze nincs ahhoz, hogy mit fog csinálni a lányom évesen.

Tény és való, hogy a kortársai testleg is fejletlenebbek, mint a lányok, de ez egy dolog, behozzák majd. Biológia.

A nagyobb baj az - mert ez sajnos néha baj - , hogy elképesztő a viselkedésük.

Arra gondolok, hogy a legértelmesebb tevékenységük az iskolában vagy az utcán, hogy a 8 kilós iskolatáskájukat megtekerve belevágja a másik a arcába, a terembenelétolja a társának a padot , vagy épp kirántja a virágot locsoló alól a széket. MIndezt nem egy, hanem több fiú, és neeeeem, nem túlzok, hanem napi szinten megélem. Hidd el, van tapasztalatom bőven. ÉS én eljiszem, hogy ezek a gyerekek ki se dugják az orrukat a lexikonokból, de hogy bent úgy viselkednek, mint egy agyament, az biztos. Senki ne mondja nekem, hogy ép dolog a zsemlével meg a naranccsal focizni! EZt már egy óvodás is megérti, ha van füle rá.

KOmolyan mondom, én várandósan féltem bemenni a fiúk közé, mert még közlekedni is úgy tudnak csak, hogy nem kinyitja az ajtót, hanem kib*ssza.

És van fiam is, mielőtt ez lenne a következő bajod.

Amikor vmi problémám van, és a gyerekekhez fordulok pl. a FB-on, a lányok miért tudnak normálisan lenni, köszönni, segíteni? A fiúk meg miért érzik, hogy velem is úgy beszélhetnek, mint a cimborájukkal?!

Na látod, ezekről beszélek. És nem állítom, hogy a lányom bármit felfogna jobban, mint egy kortárs fiú, de hogy túllendült már a pukipárnán, az biztos.

2013. nov. 30. 08:45
 10/10 anonim ***** válasza:
1-es, azért a 11 éves fiúk már nem kisautóznak, legalábbis nálunk nem volt ilyen. :D
2013. nov. 30. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!