Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Akartok egy jót nevetni?

Akartok egy jót nevetni?

2013. nov. 27. 00:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Ebben mi a vicces???
2013. nov. 27. 03:50
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha a mai kamaszoknak ez a vicces, akkor én áldom a sorsot, hogy nem bánt úgy el velem, hogy most éljem életemnek eme szakaszát.
2013. nov. 27. 06:13
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Hát ez undorító.
2013. nov. 27. 07:13
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Csak en nem ertettem a lenyeget? Hmm latszik nem vagyunk egy szinten ha neked ez vicxes am legyen en elfogadom.
2013. nov. 27. 08:13
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Ez inkább undoritó,mint vicces.
2013. nov. 27. 09:31
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Őszintén sajnállak.
2013. nov. 27. 10:00
 7/17 anonim ***** válasza:
96%
A drog rossz, értem? Amúgy ismerem ezt, de nem igazán díjazom, hogy míg én egy hétig lekváros kenyeret eszek, mert nincs pénz más kajára, ez szétbszkod a konyhapulton 3 napi kaját.
2013. nov. 27. 10:40
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Masnak az a vicces h az etelt szorja szet...nem mondom nekunk nincs olyan gondunk hala az egnek h nincs mi az asztalra keruljon de eszembe nem jutna ennyit pazarolni... vhogy nem erre neveltek...de ha ez vicces akkor sajnalom az illetor biztos nem dolgozott meg meg semmiert az eletbe es a sajatjat meg nem ette h tudja mennyit er az etel. De amint latom ez csak a kerdezonek volt vicces. Igy azt gondolom ez a kerdes is csak direkt provokalasnak lett felteve vagy ennyire bugyuta tenyleg.
2013. nov. 27. 12:04
 9/17 anonim ***** válasza:
18%
ó igen, hatalmas nagy pazarlás, afrikában éheznek blablabla. az nem zavar, hogy a kormány ellopja az összes pénzedet, csak ez? :D amúgy nem ez a legjobb videója, van akinek tetszik ez az elvont humor, van akinek meg nem. szerintem zseniális, csak érteni kell. amúgy meg a saját pénzéből azt vesz, amit akar. más milliós kocsikra költ, hogy aztán részegen széttörje. az sem zavar, mi?
2013. nov. 27. 13:51
 10/17 anonim ***** válasza:
97%
Arról nincs videó, ahogy feltakarít?
2013. nov. 27. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!