Hogy tudnám rávenni, hogy kicsit normálisabban viselkedjen?
Figyelt kérdés
Van egy lány, nagyon jófej, de elég furcsa. Szeretnék vele jóban lenni, mert kedvesnek tűnik és vicces is, de szeretném hogy elfogadják mások. Nem öltözködik lányosan, általában hosszú fiú pólókat hord cicanadrággal. csak a könyvek a filmek a sorozatok, buta képregények és hasonlók foglalkoztatják, szerintem barátja sem volt még soha, sosem látom hogy eljárna szórakozni, elég kedves de ahogy vége a napnak rögtön hazarohan, nem marad beszélgetni vagy ilyesmi.2013. nov. 26. 20:10
1/9 anonim válasza:
Ömm, nem értem ez miért probléma. Ha ő így boldog, akkor nem kell ezen változtatni. Persze, elhívhatod barátnői összejövetelekre.
3/9 anonim válasza:
Fiú vagy, vagy lány? :)
Hidd el, nem mindegy.
4/9 anonim válasza:
Lehet egy másik társaságba megy, ahol a barátai vannak.
Menjél utána, vagy kérdezd meg nem marad-e.
5/9 anonim válasza:
Ha már változtatni akarsz rajta, ne legyél a barátja. Szerintem elegen akarták már őt megváltoztatni, és hidd el, az ilyen embereknek elfogadás kell, nem pedig változás.
6/9 anonim válasza:
Az ilyen kérdésekhez miért nem írjátok ki a korosztályt? Baromira nem mindegy ugyanis.
7/9 A kérdező kommentje:
18 éves
2013. nov. 28. 06:32
8/9 anonim válasza:
Pontosan abban korban vagytok, amikor lelki vonatkozásban a nemi hovatartozás még kialakulóban van. Ilyen bizonytalan körülmények között nehéz önmagatok valós értékét bekalibrálni. Van olyan lány, aki sokat megélt ribinek mutatja magát, van, aki (noha adottságai erre messze nem predesztinálják,) máris modellkarrierről álmodozik, más pedig még a látszatát is el akarja kerülni, hogy ő is igényt tartana a férfiak figyelmére.
Éreztesd vele, hogy többre tartod mindenkiél, és előb-utóbb vélhetőleg kivirul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!