Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mi a kedvenc filmete...

Kamaszok! Mi a kedvenc filmetek? Miért?

Figyelt kérdés

Nekem az egyik például az Éhezők Viadala, már akkor nagyon megfogott, amikor nem tudtam, hogy ez ilyen népszerű lesz. Tavaly csak beültem a filmre a moziban és nagyon megérintett az egész, van mondandója és nem egy sablonsztori. Ez a film nagyon különleges szerintem. :)

Viszont amúgy inkább a romantikus filmeket szeretem vagy a drámákat pl. Szerelmünk lapjai, Változó szerelem

Szeretnék valami igazán jó filmet megnézni, ezért vagyok kíváncsi arra, hogy nektek mik a kedvenceitek.

Köszi a válaszokat előre is. :)

16/L

2013. nov. 26. 20:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Még nem olvastam el az első választ, de nekem is rögtön a Battle Royale ugrott be, mikor azt írtad, hogy nem sablonsztori. Van amit megváltoztattak benne, de az alapsztori és a lényeg ugyanaz. Különben most olvasom a könyvet (mármint a Battle Royale-t), és ezerszer jobb, mint az Éhezők viadala, pedig előtte nekem is tetszett. :)

Különben a Titanic. Közhely, de imádom. :) De úgy általában a romantikus filmekért nem igazán vagyok oda, viszont a Titanic nagyon megfogott.

2013. nov. 28. 23:20
 22/27 anonim ***** válasza:

Az Éhezők Viadala, de a második része inkább.

Őrült, dilis szerelem

Egy különc srác feljegyzéseim bármikor bőgök, azt nagyon ajánlom.

Nem tudom, ezeket emelném ki, inkább sorozatokat szeretek nézni, de abból sok van. Ami a legjobb sorozat szerintem, az a Skins. Nézd meg, ha nem láttad még. :D

2013. dec. 1. 13:07
 23/27 A kérdező kommentje:
Utolsó amiket írtál azok nekem is mind a kedvenceim és a százalékom is ugyanannyi.:DD Főleg a skins meg az Éhezők Viadala az amit szeretek. :)
2013. dec. 2. 05:00
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem A másik Boleyn lány a kedvenc filmem, mindig is szerettem a történelmi filmeket/könyveket. A másik nagy kedvencem a Három testőr.
2014. jún. 9. 18:51
 25/27 anonim ***** válasza:
Ja, és 14/l voltam :DD
2014. jún. 9. 18:51
 26/27 anonim ***** válasza:
Fel! *-* A legeslegjobb mese/film (animációs film), amit valaha láttam. Az álmaim nagyon hasonlítanak Clark-éhoz. :)
2014. okt. 16. 21:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Inkább sorozatpárti vagyok, ritkán nézek filmet. A kedvencem A Wall street farkasa. Okot ne várjatok, csak szeretem és kész. :) 16/l
2014. okt. 17. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!