Kamaszok! Mi a kedvenc filmetek? Miért?
Nekem az egyik például az Éhezők Viadala, már akkor nagyon megfogott, amikor nem tudtam, hogy ez ilyen népszerű lesz. Tavaly csak beültem a filmre a moziban és nagyon megérintett az egész, van mondandója és nem egy sablonsztori. Ez a film nagyon különleges szerintem. :)
Viszont amúgy inkább a romantikus filmeket szeretem vagy a drámákat pl. Szerelmünk lapjai, Változó szerelem
Szeretnék valami igazán jó filmet megnézni, ezért vagyok kíváncsi arra, hogy nektek mik a kedvenceitek.
Köszi a válaszokat előre is. :)
16/L
Még nem olvastam el az első választ, de nekem is rögtön a Battle Royale ugrott be, mikor azt írtad, hogy nem sablonsztori. Van amit megváltoztattak benne, de az alapsztori és a lényeg ugyanaz. Különben most olvasom a könyvet (mármint a Battle Royale-t), és ezerszer jobb, mint az Éhezők viadala, pedig előtte nekem is tetszett. :)
Különben a Titanic. Közhely, de imádom. :) De úgy általában a romantikus filmekért nem igazán vagyok oda, viszont a Titanic nagyon megfogott.
Az Éhezők Viadala, de a második része inkább.
Őrült, dilis szerelem
Egy különc srác feljegyzéseim bármikor bőgök, azt nagyon ajánlom.
Nem tudom, ezeket emelném ki, inkább sorozatokat szeretek nézni, de abból sok van. Ami a legjobb sorozat szerintem, az a Skins. Nézd meg, ha nem láttad még. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!