Kamaszok! Mi a kedvenc filmetek? Miért?
Nekem az egyik például az Éhezők Viadala, már akkor nagyon megfogott, amikor nem tudtam, hogy ez ilyen népszerű lesz. Tavaly csak beültem a filmre a moziban és nagyon megérintett az egész, van mondandója és nem egy sablonsztori. Ez a film nagyon különleges szerintem. :)
Viszont amúgy inkább a romantikus filmeket szeretem vagy a drámákat pl. Szerelmünk lapjai, Változó szerelem
Szeretnék valami igazán jó filmet megnézni, ezért vagyok kíváncsi arra, hogy nektek mik a kedvenceitek.
Köszi a válaszokat előre is. :)
16/L
A remény rabjai
Halálsoron
Harcosok klubja
Óriási filmek.
Ollókezü Edward.
Imádom a színészt (Johnny Depp), imádom a rendezöt (Tim Burton), és imádom a sztorit is. :3 Az egyetlen film, ami megríkatott.
Megemlíthetem még a kedvenceim között a Titkos Ablakot, a Reszkessetek Repülöket, a Sid és Nancyt...
13/L
Az Ollókezű Edward nekem is az egyik kedvenc,tetszik,hogy a felszín alatt ott van a kőkemény társadalom kritika is.
Battle Royale:a könyv is zseniális volt,tényleg hihetetlen sztorija van.
50/50-mostanában sok a "beteg főszereplős" film(pl. nővérem húga,most jó),de ez mégis valami újat nyújt,nem a romantikus szál a meghatározó,inkább az igaz barátságot mutatja be.
Álmodozók:elég beteg,de valamiért mégis tetszik.
Donnie Darko:az a film,amin még egy hétig gondolkozol.
Elfújta a szél:szerintem nem kell magyarázni,hatalmas alkotás.
Eredet, Halálsoron, Requiem for a dream, Amerikai História X, Pillangó Hatás, Parfüm, Marley & me, Too young to die?, Tizenhárom.
Az Éhezők viadala sajnos egy rosszul sikerült Battle Royale koppintás.
18/l
Álom luxuskivitelben :))
Imádom a régi, romantikus filmeket és ez fogalmam sincs miért de nagyon megfogott :D
Tökéletes trükk-szerintem nagyon jó a hangulata, letisztult, zavartalan. Valamint van értelme. A kor, amiről szól amikor még a tudomány magas szintű művelése felért a lakosság szemében egy valódi boszorkánysággal. Erre épül a film.A sci-fit áthatja a misztikum.
A becstelen brigantyk - Nekem nagyon tetszik Tarantino minden munkája. Ami legjobban tetszik a filmben az Christoph Waltz játéka. A Django is tetszett. Szerintem nagyon profin válogatja a szerepeket. A párbeszédei is zseniálisak. Meg tényleg, izgalmas, érdekes, váratlan. Kreatív, jó, hogy a valós események csak ihletként szolgáltak. Ez nem unalmas töri óra, tipikus amerikai befejezéssel.
Persze van még pár film, amit szeretek. A szállító, A fegyencjárat, Tolvajtempó, de ezeket nem tudom megmagyarázni, hogy miért:) Meg a Gyűrűk ura, de az azt hiszem érthető.
Nagyon ritkán nézek filmeket, de ezeket bármikor:
V, mint Vérbosszú
Halálsoron
Holt Költők Társasága
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!