Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mi a kedvenc filmete...

Kamaszok! Mi a kedvenc filmetek? Miért?

Figyelt kérdés

Nekem az egyik például az Éhezők Viadala, már akkor nagyon megfogott, amikor nem tudtam, hogy ez ilyen népszerű lesz. Tavaly csak beültem a filmre a moziban és nagyon megérintett az egész, van mondandója és nem egy sablonsztori. Ez a film nagyon különleges szerintem. :)

Viszont amúgy inkább a romantikus filmeket szeretem vagy a drámákat pl. Szerelmünk lapjai, Változó szerelem

Szeretnék valami igazán jó filmet megnézni, ezért vagyok kíváncsi arra, hogy nektek mik a kedvenceitek.

Köszi a válaszokat előre is. :)

16/L

2013. nov. 26. 20:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nincs kifejezetten egy kedvencem , de mostanában odavagyok a Nagyfiúkért! Az első részét amúgy jobban szeretem.
2013. nov. 26. 21:19
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

A remény rabjai

Halálsoron

Harcosok klubja

Óriási filmek.

2013. nov. 26. 23:01
 13/27 anonim ***** válasza:

Ollókezü Edward.

Imádom a színészt (Johnny Depp), imádom a rendezöt (Tim Burton), és imádom a sztorit is. :3 Az egyetlen film, ami megríkatott.

Megemlíthetem még a kedvenceim között a Titkos Ablakot, a Reszkessetek Repülöket, a Sid és Nancyt...

13/L

2013. nov. 27. 07:56
 14/27 anonim ***** válasza:

Az Ollókezű Edward nekem is az egyik kedvenc,tetszik,hogy a felszín alatt ott van a kőkemény társadalom kritika is.

Battle Royale:a könyv is zseniális volt,tényleg hihetetlen sztorija van.

50/50-mostanában sok a "beteg főszereplős" film(pl. nővérem húga,most jó),de ez mégis valami újat nyújt,nem a romantikus szál a meghatározó,inkább az igaz barátságot mutatja be.

Álmodozók:elég beteg,de valamiért mégis tetszik.

Donnie Darko:az a film,amin még egy hétig gondolkozol.

Elfújta a szél:szerintem nem kell magyarázni,hatalmas alkotás.

2013. nov. 27. 14:59
 15/27 anonim ***** válasza:
75%

Eredet, Halálsoron, Requiem for a dream, Amerikai História X, Pillangó Hatás, Parfüm, Marley & me, Too young to die?, Tizenhárom.

Az Éhezők viadala sajnos egy rosszul sikerült Battle Royale koppintás.

18/l

2013. nov. 27. 15:57
 16/27 anonim ***** válasza:

Álom luxuskivitelben :))

Imádom a régi, romantikus filmeket és ez fogalmam sincs miért de nagyon megfogott :D

2013. nov. 27. 16:39
 17/27 anonim ***** válasza:

Tökéletes trükk-szerintem nagyon jó a hangulata, letisztult, zavartalan. Valamint van értelme. A kor, amiről szól amikor még a tudomány magas szintű művelése felért a lakosság szemében egy valódi boszorkánysággal. Erre épül a film.A sci-fit áthatja a misztikum.

A becstelen brigantyk - Nekem nagyon tetszik Tarantino minden munkája. Ami legjobban tetszik a filmben az Christoph Waltz játéka. A Django is tetszett. Szerintem nagyon profin válogatja a szerepeket. A párbeszédei is zseniálisak. Meg tényleg, izgalmas, érdekes, váratlan. Kreatív, jó, hogy a valós események csak ihletként szolgáltak. Ez nem unalmas töri óra, tipikus amerikai befejezéssel.

Persze van még pár film, amit szeretek. A szállító, A fegyencjárat, Tolvajtempó, de ezeket nem tudom megmagyarázni, hogy miért:) Meg a Gyűrűk ura, de az azt hiszem érthető.

2013. nov. 27. 16:39
 18/27 Burton fan ***** válasza:
Az en kedvenc filmem a Sweeney Todd. A kedvenc szineszeim szerepelnek benne, es ott van meg a kedvenc rendezöm is. Nagyon sokszor lattam mar, a dalokat kivülröl tudom es karacsonyra megkapom a filmet DVD-n. :) 14/L
2013. nov. 27. 19:16
 19/27 anonim ***** válasza:
Burton fan: az Ollókezü-s 13/L vagyok, én is imádom a Sweeney Todd-ot! :D Igazából minden Johnny Depp meg Tim Burton filmet imádok!
2013. nov. 27. 20:06
 20/27 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán nézek filmeket, de ezeket bármikor:

V, mint Vérbosszú

Halálsoron

Holt Költők Társasága

18/l

2013. nov. 27. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!