Nem szeretnék beégni az osztálytársaim között, mit tegyek?
A sulink szervez egy ilyen cipődobozos adományozós izét. Hogy cipődobozba teszünk játékot, tartós élelmiszert, bármit.
Ez nagyon szép dolog. DE
A többit kiosztják a rászoruló diákok között. És én nem tudom miért, de közéjük tartozom, pedig nem vagyunk szegények, minden nap van mit enni, nem szorulunk ingyen cukorra, lisztre, tusfürdőre. Karácsonykor is csak az egyik tesómnak majdnem 100.000 Ft-ért veszünk ajándékot (ezzel nem felvágni szeretnék, de innen látszik, hogy nem vagyunk szegények és rászorulók). Most mi legyen, nem akarom, hogy azt higgyék, hogy én nem tudok megvenni magamnak egy fogkrémet, meg tusfürdőt.
10:
Nem erről van szó, hanem arról, hogy a tanárokban lehetne annyi tapintat, hogy nem a kirakatban rendezik ezt.
Mert egyrészt tényleg mellélőhetnek, de ha mégsem, szerinted milyenek a gyerekek? Hogyan cikiznék utána az illetőt?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Senki nem hozott cipős dobozt, ezért a tanárnő mondta, hogy mindenki KÖTELES hozni. Kötelező. Jól van akkor.-.- Ki ne találják már. Semmit nem segítünk ezzel a rászorulóknak!!! Semmit.
Szerintem ha az itt leírtakat elmondod a tanárnak akkor meg fogja érteni illetve gúnyosan vagy durván semmiképp ne reagálj az csúnya dolog lenne
tényleg komoly hogy így adják oda érdekes lehet a tantestűlet
Ma osztályfőnökin mondták, hogy 60 doboz gyűlt össze.
Viszont szerintem én tuti nem kapok, csomó cigó van a suliba, azok kapnak sztem. Vagy ha nekem is akarnak, akkor beszélek az ofővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!