Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gimnazisták! Milyen faktot...

Gimnazisták! Milyen faktot választotok/szeretnétek választani? Tényleg igaz, hogy ha valaki tagozaton tanul akkor nem vehet fel faktnak egy másik tárgyat?

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én angol-törit választottam, és fogalmam sincs mi van tagozaton, szerintem a fakt felvétele nem függ ettől. :D (11. osztályos vagyok).
2013. nov. 21. 18:10
 12/15 English ***** válasza:

Én angolt és matekot vettem fel 11. osztályban, angolból emelteztem, most pedig angol szakos vagyok egyetemen:)

18/L

2013. nov. 21. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
nálunk matek,angol és második nyelv fakt szokott indulni, mert elég kicsi a suli, ezért csak az angolt fogom felvenni, de ha kijönne a 8 fő a törifaktnak akkor arra is mennék.
2013. nov. 22. 17:40
 14/15 anonim válasza:
0%
Wow... I got a Minecraft Upgrade Code and it was valid! Check this site out: [link]
2013. nov. 29. 23:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk egyáltalán nem kötelező hűnek maradni a megkezdett tagozathoz. Emelt matekon vagyok, faktnak erre a tárgyra és magyarra akartam menni, de mivel ez nem lehetséges, kénytelen leszek választani. Bármelyik javára döntök, az már biztos, hogy mellé törit fogok felvenni.
2014. febr. 12. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!