Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan keltsem fel egy 8. kos...

Hogyan keltsem fel egy 8. kos (14 éves) fiú érdeklődését a tanulás iránt?

Figyelt kérdés

14 éves mindent megpróbálok hogy nem ér el semmit az életben utcaseprők lesz de blá blá blá nem érdekli semmi és szörnyen lusta. Amúgy jó eszű gyerek 4. ig szín kitűnő volt de most csak a a számítógép érdekli és fogalma sincs hogy mit akar az élettől...

valaki segítsen mert most már megőrülök:S

2009. nov. 18. 20:45
1 2
 11/15 anonim válasza:

16 éves vagyok és betévedtem ide, de mikor megláttam a sok reménytelen szülőt, és reménytelen gyereket...pff

Itt meg ez a "zsarolás, fenyegetés, büntetés" dolgot.

Na jó megyek innen :D

2009. nov. 22. 23:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Drága anyuka / apuka!

És az megfordult már az ici pici fejecskédben, hogy elveszed a kölyöktől a tartalék tápkábelt is?

2009. nov. 25. 01:45
 13/15 anonim válasza:
Van harmadik is, tudod... Aztán meg tápkábelvásárlásra szokik rá a gyerek a gépezés helyett. :)
2009. nov. 25. 15:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy oldom meg (100%-os eredménnyel), hogy mindent betartok amit ígérek. Tehát nincs üres fenyegetőzés... Viszont a jutalmazás is ugyanígy működik, ugyanolyan mértékben. Első tápkábel után ha előkerül másik, akkor azt is elveszem és még kap egy kis feladatot, hogy érezze. Ha előkerül a harmadik is, úgy vágom ki a gépet, hogy csak csattan. Szó szerint! Aztán évvégi jutalomnak nekigyürkőzhet, hogy kapjon egy gépet. Ennek be kell jönni. Viszont egyszer sem lehet üres a fenyegetés, mert már Ő van felül abban a pillanatban. Én még soha erősebben sem szóltam a gyerekeimre, de rosszat sem tudok rájuk mondani! Néha tágítaná a határait, de ha résen vagy, semmi gond nem lesz. Hidd el, megéri.
2010. febr. 11. 23:54
 15/15 anonim ***** válasza:

egyik franciaórán mondta a tanárnő hogy ő el szokta venni a fiától a tápkábelt

erre az osztálytársam halkan megjegyezte nekem hogy rá is tekerte volna a nyakára..

ha engem így próbálnának tanulásra kényszeríteni dacból nem tenném meg.. találnék más elfoglaltságot úgyis..

18F

2010. jún. 21. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!