Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szakítsak vagy ne? Teljesen...

Szakítsak vagy ne? Teljesen kiborultam.

Figyelt kérdés

14éves vagyok,a barátom 17.

11hónapja vagyunk együtt,és tegnap volt a szalagavatója ,amire sajnos nem tudtam elmenni. A bátyám a legjobb barátja így ő elment ,de a családtagokkal volt ,míg a barátom elment after partyra. A barátom egyáltalán nem az a hűtlen típus,eddig velem volt a leghosszabb a kapcsolata ( nekem ő az első kapcsolatom ) Ma viszont megtudtam,hogy megcsalt és lefeküdt az egyik lányosztálytársával. Teljesen kiborultam és azóta csak sírok. Azt kéri bocsássak meg neki,de ha most meg tette , ezek után hogy bízzak benne?! Nagyon szerelmes vagyok belé,és megszeretnék bocsájtani,de úgy érzem nem vagyok rá képes.:( Értékelnem kéne,hogy egyáltalán tőle tudtam meg és nem mástól? Ti mit tennétek a helyembe?

2013. nov. 17. 17:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer képes volt megcsalni, képes lenne máskor is. Én egy ilyen fiúban nem tudnék megbízni ezek után.

Tudom, hogy milyen érzés nagyon szerelmesnek lenni, aztán meg hirtelen nagyot csalódni, de hidd el, hogy hosszútávon magadnak lesz jobb, ha szakítasz vele.

Egy megcsalás után amúgy sem működne úgy a kapcsolat ahogy régen, akkor pedig csak szenvedtek egymás mellett.

Én biztos, hogy szakítanék a helyedben a fiúval. Ha igazán szeretnek, nem fognak megcsalni. És a megcsalásra az alkohol sem mentség.

18/L

2013. nov. 17. 19:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts! Tudom, hogy nehéz, de itt már nem él a bizalom :(
2013. nov. 17. 19:41
 13/25 A kérdező kommentje:

Mint már írtam 11hónapja vagyunk/voltunk együtt.19.-én lenne 1éve. Igen,még szűz vagyok .

Fogalmam sincs mit tegyek. Lehet tényleg jobb lenne végetvetni az egésznek..

Viszont ő sosem erőltetett nálam semmit,én nemis akartam volna vele lefeküdni még jóideig.. Lehet én nemtudtam neki megadni azt,amire vágyott?!:( És az én hibám,hogy ez lett a vége?!

2013. nov. 17. 19:49
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

NEM,nem a te hibád.

Ő tudta,hogy neki milyen igényei vannak,amikor összejött veled,és azt is tudta,hogyha te nem vagy egy olcsó lány (és nem vagy az,ez egy jó dolog),akkor te egy ideig nem fogod kielégíteni a vágyait.Nehogy megbánd,hogy nem feküdtél le vele..Ezek szerint nem is érdemelt volna meg.A pia nem mentség (+ kitudja,hogy előtte nem csalt-e már meg?!)

nálam a megcsalás egyenlő a kapcsolat végével.

2013. nov. 17. 19:55
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe se jusson, hogy a Te hibád!

Jó azt olvasni, hogy vagy annyira felelősségteljes, hogy nem feküdtél le. Ez egyszerűen így alakult, de nem a Te hibád.

Az érthető, hogy egy 17 éves fiú vágyik a szexre, tombolnak benne a hormonok, de tiszteletben tartotta, hogy te még 14 évesen nem szeretnéd ezt. Ez szép dolog tőle. Viszont úgy látszik, nem bírt magával és a hormonokkal, így mással feküdt le. Ez viszont gerinctelen dolog szerintem.

Alapvetően a korkülönbség eredményezhette a történteket, de semmiképp sem Te. Az teljesen normális, hogy még nem akartál vele lefeküdni, hiszen még nagyon fiatal vagy. A szexre nem csak testileg kell készen állni, lelkileg is.

Ne akard magad hibáztatni, te jól döntöttél, hogy nem feküdtél le vele, ha nem akartad még.

2013. nov. 17. 19:55
 16/25 anonim ***** válasza:
60%

Lefeküdtél vele?

Bár mindegy, ha nem volt képes várni rád, nyílván ő kevésbé szeretett téged, mint ahogy te őt.

Nézd.. a megcsalás szerintem sehogysem elfogadható. Én biztosan szakítanék vele. De te annyira szereted őt, hogy szerintem ha szakítasz is vele most, később összejöttök újra.

Neked kell tudnod!

2013. nov. 17. 20:51
 17/25 anonim ***** válasza:
45%
Szalagavató novemberben?! Hát voltam meddig összesen 6-on, de legkorábban január 16-án volt...
2013. nov. 17. 22:17
 18/25 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Egyenlore kertem egy kis idot tole gondolkozni.

Igen,most volt. Egyik ismerosom is meghivott a sajatjara,neki jovoheten lesz:)

2013. nov. 18. 06:10
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Minden szalagavató, amin eddig voltam, novemberben volt :D

Amúgy kedves kérdező, jól mondják a többiek, sajnos jelen helyzetben a szakítás a legjobb döntés. Tudom, hogy nehéz lesz. Belegondolok, hogy nekem kéne ilyen döntést hozni, nekem is megszakadna a szívem, de bizalom nélkül értelmetlen egy kapcsolat. Márpedig egy ilyen után hol a bizalom?

Amúgy szerintem is a korkülönbség, és az igényeitek különbözősége okozta a problémákat. Sajnálom, sok erőt kívánok neked!

19/L

2013. nov. 18. 12:25
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts!

Most még nagyon sok a köztetek lévő 3 év korkülönbség, 10 év múlva már semmiség lesz.

Valószínűleg te még nem vagy érett rá, hogy szexuálisan együtt légy valakivel, ami szerintem nem baj. Egy 17 éves viszont már valószínűleg szexuálisan érett (és aktív), tehát nehezebb is megállnia. Ez egyikőtök hibája sem, csupán biológia.

Barátként továbbra is lehet melletted, nem kell nélküle elképzelned az életedet.

2013. nov. 18. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!