Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Buszozó kamaszok, történt már...

Buszozó kamaszok, történt már veletek valami szokatlanabb esemény buszozás közben? Ha történt mi volt az?

Figyelt kérdés
Pl. ütközött a busz valamivel, lefulladt a busz, valaki rosszul lett rajta, ilyesmikre gondolok, vagy valami vicces eset.
2013. nov. 14. 16:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Osztálykiránduláson lerobbant busz. Nem 1x... :-)

Harmonika ajtós Ikarus felszálló néni cekkerét félig odacsukta :)

De vonaton volt olyan, hogy az állomástól 2-3 km-re minimum elkezdett dudálni a vonat és "beragadt" a duda. Nem hallgatott el :D Amikor beért az állomásra mindenki kijött megnézni mi van :D

2013. nov. 15. 14:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
En par evvel ezelott voltam az osztalytarsaimmal Svajcban egy taborban. Egy nap azt mondtak h ellatogatunk a csokigyarba. Reggel megreggeliztunk, 2 ora volt az ut odaig, kb 2 orat toltottunk ott, 2 ora az ut visszefele, szoval elmeletileg ebedre pont jol hazaertunk VOLNA, szoval senki sem vitt magaval kajat. Megtortent a csokigyar latogatasa, mindenkinek nagyon tetszett, elindultunk vissza a taborba, kb 200m utan lerobbant a busz(ez egy vasarnapi nem volt).A csokigyar kb a semmi kozepen volt, nem volt mit tenni, visszamentunk a csokigyarba, meg kb 4 orat vartunk meg jott egy uj busz, mi nem vittunk magunkal kajat, termeszetesen mindenki vett maganak egy csomo csokit (ez volt az "ebedunk"), na amikor nagy nehezen 4 ora varakozas utan megjott a masik busz es elindultunk hazafele, kb 4 ora volt az ut (ami normalis korulmenyek kozott max 2 ora lett volna) mert minden parkoloba megalltunk, mert a busz haromnegyede rosszul lett a sok csokitol es agyonrokaztak mindent, a masik negyed, aki nem a csokitol lett rosszul, az a latvanytol es a buszban elterjedt hanyas szagtol lett rosszul, szoval egy sima 6 oras kirandulasbol lett egy 12 oras kirandulas, ahol 1 busz lefulladt + egybol diszno olt csinaltunk =)))
2013. nov. 15. 14:23
 13/21 Frigg ***** válasza:
100%

Volt pár alkalom..Estefelé indultam, hogy találkozok barátnőimmel. Állok az ajtóban, nagyjából egy perc volt a célállomásig. A mögöttem lévő ülésen egy részeg csaj előredőlt, és telehányta a padlót. A gravitáció, és az élet rendje szerint a boros hányás szépen engem vett irányba. Nagyon örültem neki.

Valamint szintén leszállás előtt: az én megállóm következett, szépen kelek fel a helyemről, de pont kifogtam az utolsó kanyart, így elvesztettem az egyensúlyom. Ennek eredménye az volt, hogy szépen beleestem/tenyereltem egy 70 éves bácsika ölébe. Égő arccal és sűrű bocsánatkérések közepette próbáltam feltápászkodni, erre bácsi beközli, hogy őt ugyan nem zavarja, ha ilyen csinos fiatal hölgyek esnek az ölébe...

Még egy buszos, bár inkább fájdalmas, mint vicces. Teljes nyugalomban ülök a buszon, a kapaszkodó mögöttem. Állt is ott valaki, ami nem is zavart addig, amíg fel akartam állni, de akkor derült ki, hogy a kedves illető hozzáfogta a hajam a rúdhoz, így megszabadítva pár "fölösleges" hajtincsemtől.

A bunkózások az utasok, vagy a sofőr részéről heti szinten megvoltak.

23/N

2013. nov. 15. 16:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Fúú, hát én nem buszozok de helyette ott van a HÉV. Higyjétek el, az se jobb :D

Legemlékezetesebb sztorim:

Két éve történt, nyáron, augusztusban, kb. árnyékban volt 40 fok. Akkor már majdnem 14 éves voltam, de elég hamar "felnőttem", úgyhogy már 14 évesen kinéztem 17-18-nak.

Örsön beszálltam egy tetszőleges vagonba. Nem sokan voltak. Elvétve egy-két ember. Fogtam, beültem a sarokba (ott nem ült egy lélek sem, csak a másik oldalt egy néni), mert ott "nyugi van" -gondoltam én...

Miután leültem, a HÉV még percekig nem indult. Egyszer csak felállt egy fickó, és leült velem szembe. Furcsa volt. Mert -mivel elég paranoiás vagyok- alaposan megnézem a körülöttem lévő dolgokat, így ezt a fickót is rögtön kiszúrtam mikor felszálltam a HÉVre. Szalmakalapot viselt, középkorú volt és volt egy nagy hátizsákja.

Szóval ez a pasi átült hozzám. Egy ideig méregetett, én meg közben a telefonomat nyomkodtam, addigis csinálva valamit.. Na nem kellett sok, a csávó hozzámszólt. Azzal kezdte, hogy micsoda meleg van, alig bírja a hőséget. (Közben levette az irtó szexi szalmakalapját. Izzadt mint egy ló.) Egy kínos mosolyt intéztem felé, aztán gondoltam csak leszáll rólam... Aha :D Francokat. A következő kérdése az volt hogy járok-e szingli bárokba :D:D Gondoltam, esélyes hogy 14 éves fejjel ilyen helyekre járok.. De hangosan csak annyit mondtam, hogy nem. Majd körbenéztem hogy ez most komoly vagy kandikamera? Na fogtam magam és elültem a vagon másik végébe.

Pár perccel később a fickó visszaült a "bázisra". Oda, ahol az előtt ült, mielőtt átült volna hozzám.

Elindultunk. Pár megállóval később felszállt egy nagyon csinos, vékony, hosszú, szőke hajú, középkorú nő. Nem kellett több, barátunk akcióba lendült. :D

Átült a nővel szembeni ülésre, majd egy kis csönd után elkezdett kérdezősködni. Az elejét nem hallottam, de az utolsó kérdése az volt, hogy az ujján az jegygyűrű-e...

Pechére az volt :D Majd képzeljétek, visszaült az eredeti helyére..

Én nem tudom, hány nővel játszotta még ezt el, szerencsére nem sokkal később leszálltam. De soha nem fogom elfelejteni ezt a szalmakalapos lúzert a HÉVről. :D

Még egy frucsa dolog:

Egy fickó felszállt egy tévével. Se doboz, se kábelek nem voltak a készülékhez. Már este volt, alig ültek. Fogta, beültette a tévét magával szembe, és beszélt hozzá... Mondom király :D

16L

2013. nov. 15. 18:05
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron mentem haza.(Borsod Volán) Elég hosszú az út és sokan szoktak lenni azon a járaton. Még az állomáson láttam, hogy a sofőr nagyon keres valamit. Bemondta, hogy akinek véletlenül oda adott a vissza járóval egy kulcs csomót az legyen szíves vissza adni. Oké mindenki átnézi a cuccát semmi. Már olyan 20 perce mentünk közben szorgosan kereste a kulcsait az utat nem nagyon figyelve. Megálltunk. Mondta, hogy addig nem megyünk tovább még nincs meg a kulcsai és ő nem hülye tuti oda adta véletlenül valakinek. Mindenki megint átnézi a cuccait, semmi. Ekkor mögöttem megszólalt egy emberke (kicsit nem normális). "Nálam nincs semmilyen kulcs. Csak az enyém, azt meg nem adom." Mondom jó, itt már meghaltam rajtuk. Közben meg lett a kulcs. És hol volt?? A sofőr alatt. :D
2013. nov. 16. 10:30
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Van pár vicces történet, például amikor télen latyak volt és a teli buszra felszállt egy ellenőr, és a biusz legközepén a sártól olyan hasast doobott hogy a táskája is elrepült.

Másik meg mikor tavaly decemberbe 'világvégén' fullosan tömött déli buszon hatan lettek rosszul, volt aki összekötő úton, ahol még buszmeg se volt.

Meg volt olyan is hogy elütöttünk egy nyulat, leszáll a sofőr, pár pillanat múlva visszajön és megkérdezi nincs e valakinél zacskó:D

Városi buszon volt olyan hogy még nekem is segíteni kellett leszállítani cigány egyéneket

2013. nov. 16. 10:50
 17/21 anonim válasza:
100%

Buszozni nem szoktam, de a metrón és a HÉV-en is vannak furcsa dolgok.

Megyek a metrón, már nincs ülőhely, mindenki nyomorog. Egyik megállónál fölszáll egy fiatal srác, kezében összehajtható kempingszékkel. Mondja, hogy menjek arrébb, majd kinyitja a széket, és leül rá. Ez már magában is hülyén nézett, de a szék alja csúszott, így a kedves utas a székével együtt jobbra-balra csúszkált.

A HÉV-re fölszáll egy tucat ellenőr, vannak vagy tízen, valószínűleg vizsgáztak. Egyik ülésnél 4 idős nő ül. Ahogy az ellenőrök elmennek, az egyik nő szinte már ordibálva kritizálja őket, hogy nem is igazi ellenőrök, nincs joguk őt ellenőrizni. Ránéz a vele szemben ülő nőre, aki csak forgatja a szemét, nagy sóhajtások közepette fogja magát, és áttelepszik egy másik ülésre. Erre a nő elkezdi, hogy már az utasok is udvariatlanok...

Szintén HÉV, egy hajléktalan beül velem szembe, és nagy szemekkel néz. 2 perc után kiböki, hogy nem akarom e meghívni egy gyömbérre. De tényleg, hívjam már meg, essen meg a szívem a szegény bácsin, ő jó ember, megérdemel egy gyömbért. Nem hívtam meg.

2013. nov. 17. 11:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

egyszer annyian voltunk reggel, hogy én a hátsó ajtónak voltam teljesen nekipréselődve, és küldtek még egy buszt.

egyszer az egyik nő akinek el volt törve a keze elkezdte mesélni egy csajnak, hogy hogy történt, a csaj meg köztudottan minden ilyentől rosszul van és teljesen elfehéredett, és meg kellett állni a busszal, és össze is esett, fel kellett locsolni.

2013. nov. 25. 20:48
 19/21 anonim válasza:
100%

Rengeteg dolog történt pl.

4 éve emeletes buszon utaztunk Győrbe. Lent asztalok voltak mi ott ültünk és kártyáztunk, fent valaki elokádta magát, és a hányás előre folyt a sofőrhöz csöpögött le a műszerfalra a hányás. Aztán meg állt a busz, és felment a sofőr egy uzsonnás zacskóba hozott le valami rozsaszin löttyit, aztán fogta a kis takarítócuccát és felment összetakarítani, aztán miután végzett mentünk tovább. :)

Volt egy másik esett is, mentünk suliba és égett szag meg füst jött valahonnan a busznál. Aztán lerobbant a busz és üresbe gurultunk a kövi megállóig. Utána a sofőr próbálgatta beindítani a motort de nem ment még nagyobb füst jött ki a motortérből. Le kellet szállni a buszról, és gyalog kellet menni a susuba. XD

Volt még egy másik eset. Jövök haza mellém állt egy csaj, és nem kapaszkodott amikor fel állt, a busz piros lámpánál állt megindult és rám dőlt, szerencsére megbírtam tartani az esett után nem győzött bocsánatot kérni.

Meg még általánosba volt, osztálykiránduláson beokádott a fél busz. XD

több történet, nem jut eszembe :P

2014. ápr. 11. 20:00
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer suliba menet láttam, hogy egy srác ott ül egyedül leghátul, és szomorúan bámul maga elé. És ez minden nap így ment, de nem nagyon foglalkoztam vele. Pont pénteken gondoltam már, felvidítom. Leülök mellé, elkezdek neki beszélni, hogy végre nyári szünet, meg, hogy ő is biztosan várja már. Kb. 10 percig beszélhettem ő meg néma csendben ült, egyszer csak megszólal: "Most elüldözted a szellemet, te hülye p***a! Már mióta próbálom megidézni."

Na, ez nálam mindent vitt. Azóta messziről kikerülöm....

13/l

2014. jún. 8. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!