Ugye nem árthat a buszozás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 12+4 hetes terhes vagyok. Nagyon ráérek, úgyhogy szeretnék hazautazni szüleimhez pár napra. Autóval voltam már, de most a férjem nem tud jönni, így busszal szeretnék. Kb. 2,5 órás út, a busz szinte végig autópályán megy. Anyósom rakta a bogarat a fülembe, hogy nem fog ez jót tenni. Hétfőn megkérdeztem az orvosomat, igaz neki még autót mondtam, nem tudtam, hogy így lesz. Ő azt mondta arra, hogy nincs akadálya. Terhességem mostanra már problémamentes, hétfői vizsgálaton mindent rendben talált. A legelején volt barnás vérzésem, amit a duphaston pár nal alatt elmulasztott. Az utóbbi 5 évben volt két spontán vetélésem kb. 7 hetesen mindegyik. Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett :-) Nyugtassatok meg vagy beszéljetek le kérlek :-)2013. okt. 23. 17:00
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2013. okt. 23. 17:02
3/10 anonim válasza:
Én egészen németországig mentem busszal és jöttem is haza, semmi gond nem volt.
4/10 A kérdező kommentje:
Hűha, bátor vagy! :-) nekem elég lesz ez is, mivel nagyon fáj a derekam ha ülnöm kell sajnos.
2013. okt. 23. 17:08
5/10 anonim válasza:
Ha probléma mentes a terheséged, és te meg a baba birjátok az utat,jól vagytok akkor mennyetek nyugodtan busszal. Anyosódtól nagyon nem volt szép,hogy ilyeszteget téged.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát, ő ilyen :-) anyukám szerint csak aggódik, de ne hallgassak rá :-) csak annyira elgondolkodtatott, a világért sem szeretnék ártani a babának, annyira vártuk már :-)
2013. okt. 23. 17:34
7/10 anonim válasza:
Ha jol erzed magad semmi akadalya.En igaz kocsival de 23 hetesen megjartam az Anglia Magyarorszag tavot oda vissza.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát nem semmik vagytok :-) én meg itt rettegek egy kis buszozás miatt :-)
2013. okt. 23. 18:28
9/10 anonim válasza:
Dehogy árt.Terhesen járok busszal napi szinten egy óra oda egy vissza(helyközi járat)és hétvégente(vagy kéthetente)az ország másik felébe is elutazok(családhoz kb 300-350 km+ ottani helyi járat)Ez így volt és így is lesz nálam,amíg csak jár busz :-)
10/10 anonim válasza:
ne idegeskedj, anyósodnak meg mond meg találjon jobb szórakozást mint a te idegesitésed mert az inkább árt a babának mint a buszozás.nekem is volt az eleén barnázásom és 32hetes koromig minden nap busszal jártam be dolgozni 45perc reggel és 45perc buszozás délután és nem lett semmi bajunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!