Szülők, ti hogy reagálnátok, ha (? )
...a lányotok (15) elmondaná, hogy hetente elszív pár (max. 3 szál,de általában csak 2;)) cigit meg, hogy bulikban (amikre természetesen a szülő engedélyével megy el) néha szokott (itt max. 1 szálat) cigizni?? :/
Én vagyok a lány :D és nagyon utálok a szüleimnek hazudni, mert kb. sosem szoktam :(
Másik kérdés, ti hogy vezetnétek be ezt a beszélgetést??
Az lenne a legjobb, ha abbahagynád, és akkor titkolóznod se kéne :)
Sok korodbeli kipróbálja a cigit, ez nem tragédia. Egy-két szál néha belefér, de arra vigyázz, hogy ne válj függővé!
Ha nem vagy függő, nem a barátok miatt csinálod, utálod, hogy titkolózni kell a szüleid előtt akkor mi a csudának csinálod???
Egyébként kár titkolózni. Hacsak nem dohányoznak ők is, már régen tudják, hogy szívod. Egy nem dohányzó messziről kiszúrja a cigiszagot. Talán ha minden szál után tiszta ruhába öltözöl és hajat mosol mielőtt találkozol velük, van némi esélyed. A füstszagú szennyest is rejtsd el! Szerintem nem ér ennyit az egész....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!