Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Hogy reagálnátok, ha...

Szülők! Hogy reagálnátok, ha a kamasz lányotok goth lenne, és úgy is öltözködne?

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Elgondolkodnêk, hogy mit ronthattam el.
2013. júl. 9. 22:40
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Kamaszoknál gyakori a stílusváltás,beszélgetés az alapja mindennek,ezek múló hóbortok (általában.)
2013. júl. 9. 22:51
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Az Ő dolga. Majd ha felnő lesz normális stílusa.
2013. júl. 10. 07:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Én azt csinálnám, amit a mi időnkben az egyik barátnőm anyukája.

A barátnőmnek nagyon tetszett az a stílus, de az anyukáját megrémítette. Abban egyeztek meg, hogy sose lehet csak feketében, mindig kellett, hogy legyen rajta valami szín, kendő, felső, cipő, ilyesmi... szóval hogy ne nézzen ki a halál angyalának. Meg nem használhatott fekete rúzst.

Szóval kicsit mérsékelte a dolgot, de engedte, és miután megbeszélték, és betartotta a lány, nem veszekedtek ezen.

Nekem ez tetszett.

2013. júl. 10. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
97%

Örülnék.

27 éves Goth nő + 28 éves Metálos férfi

2013. júl. 10. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha igazi goth akkor örülhetsz :) Tudtommal sokat olvasnak, fontosnak tartják a művészeteket :)
2013. júl. 10. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha csak azért lenne goth,mert szerinte az menő,és ettől nagyonkirálynak érzi magát,akkor nem engedném meg.
2013. júl. 10. 20:52
 8/10 anonim válasza:
90%
Én örülnék.:)Tőlem sem áll távol ez a stílus.
2013. júl. 12. 19:58
 9/10 Szonjus ***** válasza:
69%
Ki nem állhatom a goth stílust, bosszant, fiatal korom óta :D De ez van, nem csinálnak semmi rosszat igazából. Én 14 éves korom óta punkoskodom (mára félig kinőttem, pl színes a hajam egy része, de már nem borotválom stb.), az pl. rosszabb szülői szemszögből nézve. De ha gyerekem akármilyen stílust képviselne,akkor se aggódnék, amennyiben biztos lennék abban, hogy normális neveltetést kapott tőlem, megbízik bennem és tudja, hogy szeretem.
2013. júl. 15. 09:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szonjus!

Megkérdezhetem, mi bajod velünk, gothokkal?

Furcsállom, hogy pont azt a szubkultúrát utálod, ami belőletek, punkokból nőtt ki....

2013. júl. 15. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!