Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti hogy reagálnátok,...

Szülők, ti hogy reagálnátok, ha (? )

Figyelt kérdés

...a lányotok (15) elmondaná, hogy hetente elszív pár (max. 3 szál,de általában csak 2;)) cigit meg, hogy bulikban (amikre természetesen a szülő engedélyével megy el) néha szokott (itt max. 1 szálat) cigizni?? :/

Én vagyok a lány :D és nagyon utálok a szüleimnek hazudni, mert kb. sosem szoktam :(

Másik kérdés, ti hogy vezetnétek be ezt a beszélgetést??

2013. nov. 12. 18:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Örülnék, hogy elmondta. Ennyi. Erre a korra már tisztában lenne azzal, hogy milyen következményei vannak a felelőtlen viselkedésnek, és remélem, az is leesik neki, hogy bár úgy tűnik, vele soha semmi rossz nem történhet, rájön, hogy minden tettéért saját maga a felelős, és nem mi, a szülei. Ha dohányozni akar, és rombolni magát, tegye. Én nem adok rá egy vasat sem, és nem támogatom, de mindenki a maga kárán hülye. Én így gondolom. Hogy vezesd be? Tök mindegy. Te hogy szeretnéd, hogy egy számodra fontos ember bevezesse, hogy nyilvánvalóan és szándékosan rombolja saját magát, ráadásul brahiból, mert 2-3 szál az nem függés, csak megfelelni vágyás más idiótáknak?? N30
2013. nov. 12. 18:50
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy vezetném be...ezért kérdezem ;) :D amúgy köszi a választ, tudom, hogy rombolom magam, és (amúgy szerintem is nagyon gáz!) nem hat meg :( egy dolog ijeszt meg egy kicsit, hogy a gyerekemnek baja lehet.

Ez a más idiótáknak megfelelés nem teljesen igaz, mert szinte mindig egyedül cigizek (jó, buliban nem) és kb. 5-en tudják rólam (meg az ismeretlenek akik látják...)

2013. nov. 12. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Becsülném benne,hogy őszinte volt velem,de elmondanám neki a hegyi beszédet(káros hatások stb.),és semmiképpen sem tiltanám. Én is ezt csináltam ilyen idős koromban,úgyhogy nem ítélkezhetek. Én miután elmondtam már nem is tűnt olyan érdekesnek,mert nem kellett titkolnom. A lányom is ilyen,ugyanolyan mint én.

37N

2013. nov. 12. 19:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék, hogy legalább őszinte hozzám és felvállalja. Természetesen elmondanám neki a következményeket, és azt is, hogyha rákap a dohányzásra, és igencsak aktívvá válik e téren, felejtse el, hogy én anyagilag támogatni fogom ezt. Azt gondolom, pár szál még belefér, és nem is ítélkezhetnék, hiszen hiába mondták a szüleim, milyen rossz hatásai vannak, én is kipróbáltam.

Innentől kezdve nem ítélhetem el, ha a saját gyermekem is kipróbálja. Engem sem ítéltek el miatta.

2013. nov. 12. 19:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

ÖRülnék..nagyon.Hisz az ennyi idős kamaszok már nemigen közlékenyek a szülők felé.

Elmondanám hogy anno én is kipróbáltam.Egyszer úgy is megtörténne..nomeg az alkoholt is kifogja próbálni

A cigit ha venni akar azt nem támogatom,és apjától se kunyeráljon.Ha szívni szeretné szerezzen rá pénzt.dolgozzon érte

Egyszóval : csak bátran...remélem az én kislányom is lesz ilyen érett gondolkodású mint te.

7 éves most

29 éves anyuka

2013. nov. 12. 20:27
 6/15 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm a válaszokat :) remélem anyukám is kb. így fog reagálni. :)
2013. nov. 12. 21:01
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

Anya. Nem akarok neked hazudni, titkolózni sem. Néha elszoktam szívni pár szál cigit.

Valahogy így kezdeném.

2013. nov. 12. 21:34
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi:) ez elég jó kezdésnek hangzik:)
2013. nov. 13. 07:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Aztán majd írd meg mi volt.
2013. nov. 13. 18:44
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát még nem mondtam el, most beszélgettem vele kicsit a témáról, de nagyon nem vevő rá :/ félek, hogy ha megtudja akkor tiltani fog...és az nem lenne jó senkinek sem :( nagyon tanácstalan vagyok :/
2013. nov. 13. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!