Szülők, ti hogy reagálnátok, ha (? )
...a lányotok (15) elmondaná, hogy hetente elszív pár (max. 3 szál,de általában csak 2;)) cigit meg, hogy bulikban (amikre természetesen a szülő engedélyével megy el) néha szokott (itt max. 1 szálat) cigizni?? :/
Én vagyok a lány :D és nagyon utálok a szüleimnek hazudni, mert kb. sosem szoktam :(
Másik kérdés, ti hogy vezetnétek be ezt a beszélgetést??
Nem tudom hogy vezetném be...ezért kérdezem ;) :D amúgy köszi a választ, tudom, hogy rombolom magam, és (amúgy szerintem is nagyon gáz!) nem hat meg :( egy dolog ijeszt meg egy kicsit, hogy a gyerekemnek baja lehet.
Ez a más idiótáknak megfelelés nem teljesen igaz, mert szinte mindig egyedül cigizek (jó, buliban nem) és kb. 5-en tudják rólam (meg az ismeretlenek akik látják...)
Becsülném benne,hogy őszinte volt velem,de elmondanám neki a hegyi beszédet(káros hatások stb.),és semmiképpen sem tiltanám. Én is ezt csináltam ilyen idős koromban,úgyhogy nem ítélkezhetek. Én miután elmondtam már nem is tűnt olyan érdekesnek,mert nem kellett titkolnom. A lányom is ilyen,ugyanolyan mint én.
37N
Örülnék, hogy legalább őszinte hozzám és felvállalja. Természetesen elmondanám neki a következményeket, és azt is, hogyha rákap a dohányzásra, és igencsak aktívvá válik e téren, felejtse el, hogy én anyagilag támogatni fogom ezt. Azt gondolom, pár szál még belefér, és nem is ítélkezhetnék, hiszen hiába mondták a szüleim, milyen rossz hatásai vannak, én is kipróbáltam.
Innentől kezdve nem ítélhetem el, ha a saját gyermekem is kipróbálja. Engem sem ítéltek el miatta.
ÖRülnék..nagyon.Hisz az ennyi idős kamaszok már nemigen közlékenyek a szülők felé.
Elmondanám hogy anno én is kipróbáltam.Egyszer úgy is megtörténne..nomeg az alkoholt is kifogja próbálni
A cigit ha venni akar azt nem támogatom,és apjától se kunyeráljon.Ha szívni szeretné szerezzen rá pénzt.dolgozzon érte
Egyszóval : csak bátran...remélem az én kislányom is lesz ilyen érett gondolkodású mint te.
7 éves most
29 éves anyuka
Anya. Nem akarok neked hazudni, titkolózni sem. Néha elszoktam szívni pár szál cigit.
Valahogy így kezdeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!