Normális dolog az, hogy egy 16 éves lány együtt éljen a 20 éves barátjával? Szülők! Ti engednétek ezt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 19:15
11/23 anonim válasza:
3 hónap után nem engedném, hogy odaköltözzön a pasi a lányomhoz. Azért 16 évesen szerintem 3 hónap után még nem beszélhetünk komoly kapcsolatról.
Pár hónap után szülőként annyit engednék a 16 éves lányomnak, hogy hétvégén egyszer nála aludjon a barátja. A mai felgyorsult világban úgy is szexelnek, ha akarnak, de ha a háttér biztosítva van hozzá, legalább afelől nyugodt lehet, hogy nem kocsiban, vagy árokparton csinálják.
12/23 anonim válasza:
Nem. És nincs olyan ok, amiért megengedném. Semmi.
13/23 anonim válasza:
Attól, ogy felgyorsult a világ nem kell egy 16évesnek pasival aludni, pláne pár hónap után, nevelési gondok vannak ha az árokprtra megy pl, mert nem engedik. Szerintem az sem indok erre az együttélésre, amit a kérdező írt.
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Azt hittem én öregedtem meg ennyire, és ez csak nekem furcsa. De ezek szerint nem:)
2013. nov. 12. 14:04
15/23 A Tengerész válasza:
A válasz mindkét kérdésre NEM.
16/23 anonim válasza:
Hát már nem azért, de ha a gyerekem barátját aki egy borzasztó családból jött, ahol verték, megalázták, stb., és most a házunk előtt aludna novemberben, vagy beengedném a lakásba, hát én is beengedném. És ráadásul férfi vagyok. Nyilván lennének elvárásaim a fiúval szemben, de pusztán az a tény, hogy az én házamban van a lányom barátja, szerintem nem ilyen megbotránkoztató, mint ahogy ti előadjátok.
17/23 anonim válasza:
Nem volt arról szó, hogy verték vagy ilyenek, lehet jogosan küldték el mert se nem tanul, se nem dolgozik, és már elegük volt, hogy ilyen link.
18/23 A kérdező kommentje:
A srác dolgozik. Csak a mostohaapjával nem jöttek ki jól.
2013. nov. 12. 22:39
19/23 anonim válasza:
A leírt körülmények alapján, ha a srác normális, és igen, dolgozik, akkor érthető. Bár minden családban más a rendszer, nálunk például ez nem menne. De ha egyértelműen szépen alakul és szerelemre épül ez a kapcsolat, akkor jó is kisülhet belőle.
20/23 anonim válasza:
Szerintem a leirt körülmények alapján sem normális, ha 4-5 éve együtt lennének( nyilvan nem 16 lenne a lány akkor most) és a srácnak nincs más lehetősége befogadnám, de egy 16éves gyerek 3hónapja ismert barátját nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!