Az ilyen anya megpróbál mindent megadni a gyermekének ilyen hozzáállással?
Ha tudnád hányan szeretnének sokmindent, de nem tudják megvenni!
Nem mindenkinek van fogszamályozóra 200.000 Ft-ja, pénze új ruhàkra...
Sokan csak turiból öltöznek, sokaknak még arra sem telik!
Az oviban a lányom csoportjában nem egy gyereknek lyukas a ruhája!
Sokan örülnek ha enni kapnak, tudnak venni húst!
Jó,de nézzük azt is,hogy ha a barátnő nem akart volna fogszabályzót,akkor a lány se,legalábbis valószínű.
Nem hiszem,hogy boldogtalan,én se kapok meg mindent amit kiejtek a számom mégis boldog vagyok,és megbecsülöm amit kapok. Meg lehet azért nézett rá így,mert otthon meglett beszélve,hogy most nem tudnak semmit venni (szerintem nem sorolom,hogy ennek mennyi oka lehet) és esetleg az anya azzal a feltétellel ment el,hogy nem vásárolnak.
Számomra meg az az unszimpatikus,hogy úgy gondolod,hogy az anya azért nem veszi meg a lányának a ruhát,táskát,mert ilyen a hozzáállása és rosszat akar a lányának,valószínűleg neki is rossz,hogy nem teheti meg azt amit ti. Itt inkább a te hozzáállásoddal van baj.
Valóban nem kétszázezer hanem 80-100 SZTK-ban, ami akkor is egy ember fizetésének felel meg ma Magyarországon.
Szerintem is megpróbál mindent és anyagi helyzetén belül megad mindent a gyereknek. A családi életükbe, anyagi helyzetükbe nem látsz bele így jobb ha kimaradsz az ügyeikből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!