Mit lehet venni egy mai 13 éves fiúnak, és egy 11 éves kislánynak ajándékba? Minek örülnek ilyen korban?
Figyelt kérdés
Keresztgyerekeim...és szerintem már a játékból kinőttek,a ruhának meg nem hiszem hogy annyira örülnének vagy ige?Mit lehet még?Minden ötlet érdekel.2013. nov. 8. 14:22
11/14 anonim válasza:
Ha a lány szereti a kézműves dolgokat egy süthető gyurma vagy zsugorka csomagnak szerintem örülne. A ruha is lehet jó ötlet, de mindenképpen kérdezd meg mire is vágynak vagy vidd el őket vásárolni (az a legegyszerűbb és nem lesz méret hiba vagy nem derül ki átadásnál,hogy a zöldet akarta a kék helyett)
12/14 anonim válasza:
A LEGTÖBB 11 éves lány szereti az alkonyatot, és meg is érti. Ez mondjuk függ attól is,h mennyire érett, ha még barbizik akkor valószínűleg nem érti és nem is érdekli. De ha már nagylányos csaj akkor mehet neki az alkonyat.
Esetleg a lánynak vehetnél gyöngyszövő készletet. Az kijön pár ezer forintból, és klassz dolgokat lehet vele csinálni: [link]
4-es voltam:)
14/14 anonim válasza:
Nem tudom mennyire szeret divatozni a srác, de ezekért a márkákért eléggé meg vannak veszve az ilyen korú kölykök ahogy elnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!