Újszülött kislánynak mit vennétek ajándékba?
Pelus, popsitörlő, kis játék! ezzel nem tudsz mellé lőni
én ennek örültem a legjobban. Kaptunk anno mi is sok kis ruhát ajándékba, de a fele mire belenőtt, már nem volt az időjárásnak megfelelő!
Mi ezeket kaptunk barátnőmtől meg egy pelenkatortára feltűzdelve kis tisztálkodási szerekkel és egy lila pluss elefántocska volt odatéve. Ezeket a kisszandikat meg hajpántokat úgy csináltatta. Imádtuk nagyon örültem neki :) És volt kisebb szandi is meg nagyobb is. ÉS a fejpántok is több méretben voltak h ne csak egyszer használhassuk
Nekünk senki sem hozott pelenkát, de nem is örültem volna neki, max csak ha megkérdezi melyiket használjuk, és azt a fajtát hozza, ha csak úgy találomra hoz valamilyent, azt nem díjaztam volna.
A popsitörlőnek mindig örültem, kis ruhákat is kaptunk, főleg rövid ujjú body-kat (azok mindig kellenek), kis plédeket is kaptunk, az etetőszett is jól jött (tányér, kanál, előke, pohár, stb. bár ezek később lesznek használhatók). Játékok, rágókák, ezek is minden csomagban voltak.
Anyukának is illik vinni valami apróságot, rostost, bonbont, gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!