Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lehet a baja? Tanácstalan...

Mi lehet a baja? Tanácstalan vagyok.14/L

Figyelt kérdés
Van egy barátom, nagyon kedvelem, még nyáron ismertem meg a páromon keresztül, hárman összeültünk párszor néhány cigire, nagyon összebarátkoztunk. Aztán visszament oda ahol lakik amúgy és neten tartottuk a kapcsolatot meg telefonon, akkor sem volt gond, 4-5 órán át telefonáltunk éjszaka és reggel 6-tól kb 2-ig írt meg egész nap beszélgettünk. Most ősziszünetben lejött ide de nem keresett, egyszer találkoztunk, akkor is kosarazott, nem nagyon beszélgettünk, aztán jött volna ide mert mondtam, hogy egyedül vahyok csak nem volt pénze buszra. És így miota lejött nem keres, már vissza is utazott tegnap de nagyon úgy érzem, hogy közömbös velem, pedig nagyon kedvelem, mindent tud rólam a tanulási képességeimtől kezdve a nemi életemig minden és nagyjából fordítva is ez van. Mégse keres, semmi, meg ha ír is akkor nagyon közömbösen és nem szeretné, hogy felhívjam. Mi lehet a baja? Semmi bántót nem mondtam neki.
2013. nov. 2. 20:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem töröltetem, nem érdekel ha szidtok, nem változtat semmin. Mondom, a barátomnak ezzel nem lehet baja, ő is ilyen...
2013. nov. 3. 13:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Azért írtam páromnak, mert ha a barátomat írtam volna nehezen lenne értelmezhető. Amúgy nincs ezzel semmi baja, örül, hogy van kinek nyavajognom ilyen-olyan dolgokon, ráadásul neki is haverja.
2013. nov. 3. 13:28
 13/19 anonim ***** válasza:

"párom" (neked max. barátod, fiúd, pasid)

"összeültünk néhány cigire"

"nem életem"

"fű,.... szoktunk együtt is"

Csak gratulálni tudok :D Még jó, hogy felénk nem ilyenek a 14 évesek. Kis pisis ;)

2013. nov. 3. 15:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Most aztán nagyon meg vagyok sértve :( Már ez az egész érdekes, hogy le se sz..rjátok a kérdést páran, csak pofáztok, annak ellenére, hogy biztosan tudjátok, hogy nem fpg meghatni, csak bosszant, hogy nem nagyon tudtok válaszolni a kérdésemre sértegetés nélkül. Pontosan ez vall éretlenségre, nem azt mondom, hogy én nem vagyok az, de érettebb dolog sértegetés nélkül véleményt alkotni.
2013. nov. 3. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit válaszoljunk neked,szerintem mindenki ki van akadva,hogy lehetsz ennyire elcseszett.Egyszerű a válasz vagy a szülei megtiltották,vagy szerelmes beléd ennyi.Hívd fel ha akarsz valamit,nem tudom mit rágódsz ez a legnagyobb problémád....
2013. nov. 3. 16:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak megsúgom. Azért nem kapsz normális választ mert maga a kérdés körülményei ilyenek. Engem rohadtul nem érdekel hogy a fiúdat hogyan írod le ,mert tök 8 ,de szerinted normális amit csinálsz? Komolyan.

kapnál normális választ hogy ha te magad is kicsit normálisabb lennél...De hiába füvezel ettől menőbb nem leszel. De végül te fogod megszívni na mondjuk nekem ez mindegy is. De ha legalább úgy írtad volna ki a kérdést ,hogy azokat a bizonyos részeket kihagyod kapsz értelmes választ. De látod , kinyitottad a pofád , és meg tudtad tőle kérdezni hogy mi a baja..Mi volt ebben az olyan nehéz??

2013. nov. 5. 22:46
 17/19 A kérdező kommentje:
Nekem nincs pofám ;) Amúgy hezitáltam, hogy megkérdezzem-e. Nem menőzök ilyennekl, a fű összehoz minket :) Nem suli előtt toljuk, vagy ilyesmi, nem is tudják rólam csak páran azt is azért, mert túl közvetlen vagyok. Itt is azért került a kérdésbe, egyszerűen elmesélem a fél életemet, ha kérdést írok ki :D Rossz szokás :)
2013. nov. 5. 23:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Képzelem, milyenek a kapcsolataid, a barátságaid, ha a fű hoz össze titeket...
2013. nov. 6. 13:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem arról beszélgetünk éjjel nappal, ha erre gondolsz, néha csinálunk egy cigit, ennyi. Azért érdekel mire gondoltok ilyenkor, valami szörnynek tűnök?:D
2013. nov. 6. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!