Van esélyem? Rövid a kérdés.
Szeretnék művészetibe felvételizni, de nem tudom, van-e esélyem. Ugye a korosztályom is nagyon rajzos, egyre többen szeretnének művészetisek lenni és nem tudom mennyi esélyem lenne. Valamint építő jellegű kritikára is szükségem lenne, persze kultúráltan megfogalmazottra. A válaszolóknak előre is köszönöm.
Azt a második rajzot láttam már itt a Gyk -n belinkelve egy hasonló rajzos kérdéshez.
Egyébként van esélyed, tehetséges vagy, majd a művészeti suliban továbbképeznek. :)
Kb. így rajzoltam és engem felvettek. Márha a gimit érted felvételi alatt.
Művészeti egyetemre ez nagyon kevés. De mivel "kamaszok" kategóriában van a kérdés, gondolom 14-15 lehetsz. Bátran jelentkezz, ha felvesznek örülhetsz, ha nem, legalább megpróbáltad.
Nagyon jól rajzolsz, de nekem az egyik barátnőm, aki a művészetibe jár még jobban, de ő is csak a 'rangsor' végén volt.
Ennek ellenére szerintem gyakorolj, rajzolj még többet, és mindenképpen próbáld meg, mert szerintem van esélyed. Ha meg nem vesznek fel, akkor is elmondhatod, hogy megpróbáltad, mert ha nem, akkor azt örökké bánnád..
Szerintem nagyon jól rajzolsz, mindenképpen próbáld meg. Gyakorolj nagyon sokat, gyűjtsd őket össze, a nem jól sikerülteket se dobd ki! Minden kis firkálgatásból lehet valami. Tölts meg rengeteg vázlatfüzetet, próbálj ki új technikákat, szerintem simán lehet ebből még valami. A lényeg az elszántság :)
Sok sikert!
Ja és amit felvételire szánsz, azt nagyban rajzold le.
Még emlékszem, hogy mikor felvételin voltam művészetibe, valaki adott be olyan rajzot, ami ilyen aprócska semmiség volt... majdnem ott helyben kiröhögte az egyik tanár a srácot.
A műv sulikban A2-es méretű lapokra rajzoltok, szinte mindig. Te vigyél A3-ast. Ha portrét rajzolsz, életnagyságú legyen a mérete! Ne legyen kisebb semmiféleképp. Az nem baj ha nagyobb, de kicsi ne legyen.
Illetve nálunk volt felvételi elbeszélgetés. Nem árt ha készülsz egykét szakkifejezéssel :)
Pl: kontraposzt beállás ( [link]
profil, félprofil, perspektíva ( [link] enyészpont, kontraszt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!