Mit fogtok kapni/kaptatok a 18. szülinapotokra?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 05:15
1/24 anonim válasza:
Én egy videokamerát, mert olyan szakon tanulok, ahol létezni sem lehet nélküle. Nagy segítség volt, hogy a szüleim megvették, örültem neki.
3/24 anonim válasza:
Autót kaptam, pont a születésnapom előtt kaptam meg a jogosítványom.
4/24 anonim válasza:
Csak a tesómról tudok még nyilatkozni: kocsit kapott.
5/24 anonim válasza:
Egy üveg bort kaptam(akkor már rég nem éltem a szüleimmel,de együtt megünnepeltük,nekem sokat jelentett,akkoriban nem volt pénzünk,csomó tartozása mindenkinek...Nagyon meghatott,őszintén örültem neki).
Húgom,aki anyukámmal maradt,ők elmentek a közeli vadasparkba,szintén nagyra értékelte.
8/24 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!Ìrjatok még légyszi!(:
6-os!Mennyi pénzt kaptàl?(:
2-es!Milyen nyakláncot?(:
Ketten kocsit is,az igen!(; :P
2013. nov. 2. 11:58
9/24 anonim válasza:
Tavasszal töltöttem a 18.-at, pont ballagás előtt. Szóval nálunk a kettő összefonódott. Egy új laptopot kaptam a szüleimtől, illetve finanszírozták a jogosítványomat, amit a nyáron szereztem meg.
10/24 anonim válasza:
Egy hosszúhétvégét Amszterdamban, ráadásul meglepetés volt :D (kijelentették hogy apa megy üzleti útra Németországba, ki kell vinni a reptérre, majd a reptéren a becsekkolásnál odaadták a jegyemet. Alig akartam elhinni.) A legjobb ajándék amit valaha kaptam, alig győztem megköszönni nekik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!