Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tik milyen feladatot kaptatok...

Tik milyen feladatot kaptatok avatáson?

Figyelt kérdés
Vagy tudtok valami durvat?
2013. aug. 14. 00:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Először is "Ti", és nem tik. Mert ilyen szó nincs!

Milyen avatásról van szó, és hány évesekről?

2013. aug. 14. 00:34
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Ha gólyatáborba mész, felejtsd el a "tik" szócska használatát ilyen szövegkörnyezetben. Borsod megye? Mert ha igen, ott megértik azért...
2013. aug. 14. 00:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mink? Kokast.
2013. aug. 14. 00:38
 4/12 anonim ***** válasza:
kedves második, Borsod megyében lakom, és nagyon ritkán hallom a tik szócskát. szóval...;)
2013. aug. 14. 01:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
dik minket elvittek disznót vágni de engemet édösanyám nem akart elereszteni
2013. aug. 14. 01:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

1-es!

Olyan is van, hogy tik :D anno így hívták a tyúkot de még máig is ottan amarra Szögednél :D

2013. aug. 14. 07:59
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
tájszólás ha ő így szokta meg mondja így nem szabad leszólni érte mert helyes csak nem megszokott
2013. aug. 14. 10:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak elgépelte? :)

Amúgy nekünk (gimiben) nem volt semmi durva, én semmilyen feladatot nem csináltam, mert nem akartam. :)

2013. aug. 14. 12:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Istenem,most miert kell fenakadni ezen? nem ez a kerdes lenyege....Mindenbe belekottok .. -.-

Kedves kerdezo!

Semmi kulonos nem volt...

2013. aug. 14. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekünk két szivatás volt gimi elején, az egyik első nap, a másik meg kb. második héten estefelé.

Az elsőn nekem lájtos volt, egy tejszínhabbal lefújt lufit kellett fognom, amíg a velem szemben álló fiú borotválta. Persze kipukkadt, de vicces volt.

A másodikra otthonkában, csíkos zokniban, szandálban, vécépapírra la fejünkön kellett menni, fakanállal a kezünkben. El kellett mondani amit mindig mondatnak a gólyákkal szöveget, közben fogni az előtted álló hátranyújtott lábát, és hátranyújtan ia tiédet. Aztán egy kis ecetes májkrémes tejszínhabos háztartási keksz :)

Nem vitték túlzásba, de azért emlékezetes lesz.

2013. aug. 14. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!