Tik milyen feladatot kaptatok avatáson?
Először is "Ti", és nem tik. Mert ilyen szó nincs!
Milyen avatásról van szó, és hány évesekről?
1-es!
Olyan is van, hogy tik :D anno így hívták a tyúkot de még máig is ottan amarra Szögednél :D
Nem lehet, hogy csak elgépelte? :)
Amúgy nekünk (gimiben) nem volt semmi durva, én semmilyen feladatot nem csináltam, mert nem akartam. :)
Istenem,most miert kell fenakadni ezen? nem ez a kerdes lenyege....Mindenbe belekottok .. -.-
Kedves kerdezo!
Semmi kulonos nem volt...
Nekünk két szivatás volt gimi elején, az egyik első nap, a másik meg kb. második héten estefelé.
Az elsőn nekem lájtos volt, egy tejszínhabbal lefújt lufit kellett fognom, amíg a velem szemben álló fiú borotválta. Persze kipukkadt, de vicces volt.
A másodikra otthonkában, csíkos zokniban, szandálban, vécépapírra la fejünkön kellett menni, fakanállal a kezünkben. El kellett mondani amit mindig mondatnak a gólyákkal szöveget, közben fogni az előtted álló hátranyújtott lábát, és hátranyújtan ia tiédet. Aztán egy kis ecetes májkrémes tejszínhabos háztartási keksz :)
Nem vitték túlzásba, de azért emlékezetes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!