Mit tegyek a mamámmal? Kiidegeljük egymást.
komolyan,hány éves vagy?akár privátba is írhatod,de ettől függ a történet is.
Az oké,hogy a mamád minden esetben túlreagálja a dolgot,de azért nem mindegy,hogy a 12 éves unokáját szégyelli,hogy megdugták,vagy a 16-ot.
Szerintem a szüleidnek kellene szólni,hogy állítsák le egy kicsit.Te is próbáld kerülni,amíg nem nyugszik le.Egyébként hogy tudta meg?
Ez nem lehet ok arra hogy lek*rvázzon hiszen nem vagy az. Maximum kicsit meggondolatlan hogy ennyi idősen...
Egy kicsit mindkettőtökben van hiba. A mamádban azért mert tök ellentmondásos dolgokat mond és úgy használja magát a jelzőt amivel téged illetett hogy ez baromira nem igaz mert te nem az utcasarkon kúrattad meg magadat pénzért....
Viszont!
Nagyon fiatal vagy még ehhez (még én is az vagyok) és nem olyan jó dolog hogy ennyi idősen történt meg.
Igazán leírhatnád a korodat, ez egy anonim oldal, ha nem tetszenek az érkező válaszok, egyszerűen elfelejted őket, akár le is tagadhatod, hogy te tetted fel ezt a kérdést.
Szégyent hoztál a családra? Mégis hogy értesült az ügyről a teljes család...? Az mindenkinek a magánügye, hogy mikor fekszik le és kivel, ahogyan az is a saját gondja, ha nem képes normálisan gondolkodni mielőtt cselekedik.
"kinézekben már fél éve ilyen vagyok" Mármint milyen?
"szégyell velem mutatkozni az emberek miatt" Valami 200 fős faluban laktok, hogy mindenki tud mindenkiről mindent? Most nem azért, de honnan értesülnének az utcán szembejövő emberek arról, hogy nem vagy szűz, és ha valamiért mégis informálódnának róla, miért nem lehet letojni, hogy a szomszéd Gabi néni mit sustorog a hátad mögött Teri néninek?
Utolsó vagyok:
"cselekedik" helyett "cselekszik", na. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!