Hogy mondjam el a legjobb barátnőmnek? Ti hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Ő és a szülei elutaztak az őszi szünetben,az öccse itthon maradt inkább.Jóban vagyok vele is,mert tök sokszor náluk alszok és kicsit tetszett is,mert helyes nagyon.De fiatalabb 1 évvel nálam és a legjobb barátnőm testvére.
Az utóbbi pár napot viszont vele töltöttem,a házukban.
Lefeküdtünk és nekem ő volt az első (kétlem,hogy neki is az lett volna az első).
A barátnőmék ma jönnek haza és nem tudom,hogy mit csináljak.Még régebben beszélgettünk ilyenekről és akkor mondta,hogy ő megőrülne,ha az egyik barátnője összejönne a testvérével.
2013. nov. 1. 10:33
21/24 anonim válasza:
Jaj, hagyjad ezeket az álszenteket. Nem nagy dolog a szüzesség... Engem pl sose érdekelt és senki sem beszél ki a hátam mögött ilyen miatt. Szerintem az a gáz, hogy nem jártok. Beszéld meg a fiúval, hogy mi legyen, a barátnődnek eléhg azt mondani h összejöttetek. Nekem is van öcsém, át tudom érezni a dolgot. Érdekes lenne de se a legjobb barátnőm sem az öcsém életébe nincs beleszólásom. Én csak akkor haragudnék, ha barátság extrákkal lenne. Na szóval beszéljétek mehg ezt, aztán mondd el a barátnődnek, de a szexet ne, pl mondták nekem, hogy az öcsém férfivá érett, elképzeltem és pfeej, nemvoltam kíváncsi ilyen részletekre
22/24 anonim válasza:
"Nem nagy dolog a szüzesség"
Na ezt is csak egy olyan ember mondhatja, aki érzelmek nélkül tette szét a lábát annak idején.
Van jelentősége, megsúgom.
23/24 anonim válasza:
"Nem nagy dolog a szüzesség" ... az a baj, amikor valakinek nem nagy dolog. Lehet, hogy én is ezzel nyugtatnám magam, ha elszúrtam volna, és már nem tudnám visszacsinálni.
24/24 anonim válasza:
Akkor remélem mindenkit megnyugtat, hogy a lehető legjobb emberrel szexeltem először ;) Senki másban nem bíztam úgy, mint benne és nem, nem a szüzesség a lényeg, hanem az, hogy a két ember szeresse egymást abban az időszakban. Köztem és Közte már rég nincs semmi, mégis mindketten úgy gondoljuk, hogy nagyon jó volt akkor, jó döntés volt. Nem kell megítélni. Nagyon sok érzelem fűzött Hozzá, a legjobb barátom és a szerelmem.volt egyben. Mégsem maga a szüzesség megszűnését tartottuk fontosnak, hanem az egyesülést, egymásbaolvadást. Számomra ez teszi széppé a szexet, hogy érzem, hogy kiteljesedek, és a mostani páromat sem zavarta soha, hogy nem ő vetett véget az ártatlanságomnak. Neki sem a szüzesség a lényeg, hanem a szeretet, a kiteljesedés. Mellesleg fizikailag én vettem el magamtól 9 éves koromban, mert utáltam ezt a "szent" állapotot. Szerintem a szüzesség az egyház miatt vált fontossá, de az én véleményem szerint rettenetesen előítéletes emberek azok, akik abból formálnak csakis negatív véleményt valakiről, hogy tudják, hogy pl fiatalon vesztette el a szüzességét. Ez alapján nem lehet tiszta véleményt alkotni, sem abból a pár mondatból, amit én írtam és írok le. Ahhoz ismerni kell az embert és végigjárni azt az utat, amit ő is. Mellesleg, a Kérdező tanácsokat kért, nem véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!