Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el a legjobb...

Hogy mondjam el a legjobb barátnőmnek? Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Ő és a szülei elutaztak az őszi szünetben,az öccse itthon maradt inkább.Jóban vagyok vele is,mert tök sokszor náluk alszok és kicsit tetszett is,mert helyes nagyon.De fiatalabb 1 évvel nálam és a legjobb barátnőm testvére.

Az utóbbi pár napot viszont vele töltöttem,a házukban.

Lefeküdtünk és nekem ő volt az első (kétlem,hogy neki is az lett volna az első).

A barátnőmék ma jönnek haza és nem tudom,hogy mit csináljak.Még régebben beszélgettünk ilyenekről és akkor mondta,hogy ő megőrülne,ha az egyik barátnője összejönne a testvérével.

2013. nov. 1. 10:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%
Bocsi, de a "kicsit tetszett is, mert helyes nagyon"-ra simán összefekszel valakivel, ráadásul 15 éves gyerek fejjel, az minden elárul rólad. Nem kell rólad többet tudni, hogy leszűrjük milyen is az értékrended.
2013. nov. 1. 12:18
 12/24 anonim ***** válasza:
64%

15 évesen már nem vagy szűz és ne r.bancozzunk xdd de ha egyszer az vagy

fiatalabb fiúval járni ciki, összefeküdni vele még inkább

ha 14 évesen nem volt szűz, akkor megérdemel téged:), én a helyedben elásnám magam xdd

2013. nov. 1. 12:37
 13/24 anonim ***** válasza:
51%
Off: 12-es, miért ciki fiatalabb fiúval járni?
2013. nov. 1. 12:40
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

Hát, meglepődtem a válaszokon. Oké, hogy 15 éves a kérdező és egyáltalán nem kéne még nemi életet élnie, de azért nem kéne leriba.cozni. A barátnő hozzáállása is furcsa. Miért őrülne meg? Mert olyan lány van a testvére mellett, akit kedvel ő is? Belegondolva, én nem haragudtam volna ha összejött volna a nem létező fiú tesómmal a legjobb barátnőm. Azért a barátnőm, hogy örüljek annak, hogy ő boldog és ha ezt az én tesómmal érzi így, hajrá, próbálják meg.

Kérdező. Te többet is szeretnél a fiútól? Gondolom igen. Akkor egyszerűen ültesd le a barátnődet és mondd el neki őszintén.

2013. nov. 1. 13:29
 15/24 anonim ***** válasza:
33%

"Oké, hogy 15 éves a kérdező és egyáltalán nem kéne még nemi életet élnie, de azért nem kéne leriba.cozni."

R*bancnak általában olyan embereket hívunk akik mindenféle érzelem nélkül bárkivel összefekszenek, független attól, hogy hány éves az illető. Lehet, hogy én vagyok maradi, de a "kicsit tetszett" szerintem nem számít komoly érzelemnek.

"A barátnő hozzáállása is furcsa. Miért őrülne meg?"

A kérdező írta, hogy a lány megőrülne ha megtudná.

"Mert olyan lány van a testvére mellett, akit kedvel ő is? "

Nincs mellette. Ez csak egy szex volt.

2013. nov. 1. 13:43
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
Köszi a megmagyarázást, nagyon rendes vagy. Meglep, én is tudok olvasni. Honnan tudod hogy a kérdező nem akarna többet a fiútól? Tudom kiket neveznek ribinek, de egy ismeretlen emberről egy kérdés után kijelenteni nagyon okos dolog. Nem véleményt kért, hanem tanácsot, erre mindenki leriba.cozza. De ha ennyire tudod, akkor fejtsd ki, miért őrülne meg az állítólagos legjobb barátnő?
2013. nov. 1. 13:56
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Állj elé és valld be, hogy le se sz*rtad az érzéseit ezzel kapcsolatban és végül is lefeküdtél a testvérével.
2013. nov. 1. 14:36
 18/24 anonim ***** válasza:
13%

Egy kis tini rib.nc vagy,nincs ezen mit szépíteni!!!

És remélem,hogy olyan hülyék is voltatok,hogy nem védekeztetek,és terhes leszel!!! :D

2013. nov. 1. 14:41
 19/24 piroska és a farkas ***** válasza:
75%
Nézd, az egy dolog, hogy valóban nagyon meggondoloatlanok voltatok. A korotok, a szituáció és sok más miatt. A barátnőd hozzáállását nem igazán értem. Én lány vagyok, két fiú testvérem van. Soha nem voltam ilyen szituációban, de többször gondoltam arra, hogy mennyire boldog lennék, ha valamelyikük valamelyik barátnőmmel jönne össze, hiszen akkor 2 olyan ember lenne együtt, akiket szeretek.És egyiket sem félteném, mert tudnám, hogy jó ember van mellette. Tehát azt gondolom, hogy ha a Ti esetetekben pusztán csak testi vágyakról szól/t ez az egész, akkor nagy kár, hogy megtörtént. Ha valódi érzésekkel, szépen lassan alakult volna valami, az egésezn más megvilágágításba helyezte volna valószínűleg a tényeket a barátnőd számára is.
2013. nov. 1. 15:25
 20/24 anonim ***** válasza:
17%

Szüleidnek is grat, hogy ezek szerint nem nagyon foglalkoznak vele kihez mész hova mész, ha pedig te vágod át őket, akkor szerintem nagyon rossz irányba haladsz minden szempontból.

Ebben a sztoriban nem az a legnagyobb probléma, hogy a barátnőd mit fog szólni...

Remélem legalább védekeztetek!

2013. nov. 1. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!