Szerintetek egy 14 éves lánynak kell sminkelnie, magassarkút hordania, parfümöt használnia, ékszereket hordani?
12 évesen kezdtem rendszeresen magassarkúba járni, és szempilla spirálozni.
13 évesen alul kihúztam feketével a szemem.
14 évesen még nőiesebben, akkor már parfümöt is rendszerint használtam (előtte pár évvel csak illatosított deokat)
Utána történtek olyan dolgok, hogy nem akartam nőies lenni, és nagyon trógerbe nyomtam :)
Most 22 évesen vágyok arra, hogy a ruhatáramban legyenek színes, nőies darabok és hogy rendszeresen sminkeljem magam, legyenek rajtam ékszerek, és nő legyek :P
Szia!
Egyáltalán nem gáz! vannak lányok akik szeretik ezeket, és vannak akik nem. Nálunk például a nővérem volt ilyen, hogy nem szerette ezeket a dolgokat, de ezt mi tiszteletben tartottuk. Egyébként is : egyes szülők azért vannak kiakadva, mer a gyerekük festi magát 16-17 évesen... A lényeg, hogy nyugodtan légy olyan amilyen, és csak ojan holmikat hordj amiben jól érzed magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!