Gáz, ha 13 évesen egy lánynak műkörme van, szedi a szemölödkét, magassarkút, tangát hord, borotválja a lábát?
Ah nekem ez korai... meg ha engem eleg szabadosan is neveltek a szuleim - hordhattam magassarkut, melirozva volt a hajam, piercinget is majdnem kaptam 14 evesen - akkor is valamiert en szigorubb leszek a gyerekemmel. Mert ahogy en viselkedtem es tudtam neha oltozkodni csak a keresztenyi ertekek hagytak meg a szuzessegemet 18 eves koromig mert mar kis tinikent megfektettek volna a sracok... legalabb a szabad neveles melle erkolcsot is neveltek belem a szuleim, viszont en nem mernek ennyire megbizni a leendo lanyomban sajnos :)
a mukormot mar csak azert se engednem mert tonkreteszi a kormet.
telitalpu... hat talan meg... de inkabb varnel azzal is 15 eves koraig.
szemoldok, szortelenites okes - de inkabb epilatorral
igazabol ertem en hogy nagylanyos akarsz lenni... de mindennek eljon az ideje!
es tudod nem ezzel van a baj... hogy te hogy szeretnel kinezni
hanem azzal ahogy majd a fiuk/ferfiak fognak rad tekinteni, radnezni!
mint egy "porteka"
es fiatal vagy meg ahhoz...
a szuleid meg rosszul lesznek as egesztol ha belegondolnak.
tanga... hat nem ez a cernaszal dolog... inkabb feltanga ha lehet... vagy vannak szep magyar pamuttangak amik meg nem olyan kicsik mint valami zsebkendo...
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!