Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől nem szabad...

Hányadik héttől nem szabad magassarkút hordani?

Figyelt kérdés
Ha még nincs nagy pocim,és elájulni sem szoktam,akkor nem gond nem?
2012. máj. 10. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Érezni fogod, mikor már nem jó.

Bár nagyon magassarkút soha nem hordtam, de azért volt pár cipőm, ami úgy a 20. héttől vált kényelmetlenné. Amikor már a testednek nem jó, hogy a pocak valahogy előre dől, és a derekad leszakad...na nem tudom jól leírni, de biztos érzed majd, ha megveszel már a cipődben. :)

2012. máj. 10. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már a terhességem elejétől kezdve nem hordok magassarkút, pedig van vagy 1000 pár. A terhesség előtt csak azt hordtam, de mivel sokat gyalogolok, le kellett mondanom róluk, mert hamar elfáradtam az "egyensúlyozástól". 1x-1x azért felveszem, ha valami alkalomra megyünk, vagy ha tudom nem kell sokat gyalogolnom. Úgyis érzed majd, hogy mennyire bírod, és mennyire kényelmes. Mivel jön a nyár, lehet jobban érzed majd magad egy lapos papucsban vagy szandálban.
2012. máj. 10. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
igaz én még csak 17 hetes vagyok, de csak magassarkut hordok,de nem tusarkukat, hanem telitalpu magassarkut, és nagyon kényelmes, legalábbis nekem:-)...Kellemes babavárást:-)
2012. máj. 10. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nincs szabály:) Ha neked kényelmes, akkor miért ne hrdanád? Nekem nagyon megfájdult a derekam tőle, ezért nem hordtam...
2012. máj. 10. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!