Ez olyaaan gáz :' ( később is alacsony leszek?
Figyelt kérdés
12 éve vagyok,155 cm,és mindenki magasabb nálam.
Még a lányok is!!
felnőttkoromban is alacsony leszek?
2013. okt. 30. 08:14
1/16 anonim válasza:
Még bőven nőhetsz, akár egész magas is lehetsz! Több példát is láttam erre.
2/16 anonim válasza:
szüleid mekkorák? A fiúk késöbb kezdenek el fejlödni. Pont ez a kor az amikor a lányok már böven serdülnek a fiúk még nem. Emlékeszem hogy 8.ban kezdtek aa fiúk pasisodni, és 9. végén volt egy osztálytalálkozó és minden fiú rengeteget változott 1 év alatt. Ha elkezdesz serdülni te is fogsz még nőni nyugi. Föleg ha a szüleid is normál magasságuak.
3/16 A kérdező kommentje:
apa 190,anya viszont csak 160 :/
2013. okt. 30. 08:18
4/16 anonim válasza:
ja akkor nem kell félned. Tuti nem leszel alacsony. Édesapád mit mond mikor nött nagyot? biztos nem 11-12 évesen. Az én férjem pl középiskola 2és 3. osztála közötti nyári szümetben nött 30 cm-t. Mondjuk a háta nehezen is birta...
5/16 anonim válasza:
Nálunk a fiúk általános utolsó nyáriszünete után tök magasan jöttek suliba már. Akkor volt egy nagy változás náluk. Szóval a következő 2 év nálad is nagy változást hozhat, főleg ekkora apával. :)
6/16 anonim válasza:
Ilyen magas apával nem kell félned, nagyon nagy a valószínűsége, hogy nem maradsz alacsony. A lányok nyúlnak meg 11-12 évesen, a fiúk később, 14 felé szoktak.
7/16 anonim válasza:
milynen problémáid vannak,te szegény!:D
megnyugtatlak,15 éves vagyokés 155 cm..semmivel nem vagyok keveesebb mint a többiek,ilyen alacsonyan isélet az élet,ne aggódj.Amúgy meg nőni fogsz még.
8/16 anonim válasza:
simán nőni fogsz még :D anyud sem olyan nagyon alacsony, apud pedignagyon magas. Gondolom nagyszüleid sem alacsonyak.
9/16 anonim válasza:
Hát én szeretek 159 cm lenni. Minek kéne magasabbnak lennem? A fiúk se szeretik a magas lányokat, vehetek fel magassarkút minden gond nélkül..
10/16 anonim válasza:
remek,te még sokat nőhetsz,én 16 vagyok,és 161 centi,már nem valószínű,hogy valamikor is leszek 170 magas.Most,hogy mindenki megnyugtatott,hogy még nőhetsz,és hogy az alacsonyságba még nem halt meg senki remélem,hogy örülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!